hren
 

POČINJE A-2 LIGA
Prvenstvo košarkaške A-2 lige podskupine jug započinje ovoga vikenda. Nakon dvije sezone provedene u najboljem društvu košarkaši Ribole Kaštela vratili su se u A-2 ligu koju su u zadnjem boravku u toj ligi osvojili. Pohod na novo osvajanje započinje u domaćem susretu protiv omiške momčadi.

Ribola Kaštela prvenstvo otvara protiv momčadi Omiš Čagalj tours. Cilj kaštelanskog kluba jest da se što prije vrate u A1 ligu, a pobjeda u prvom kolu već je jedan korak naprijed. Kaštelani su svjesni da neće biti lako, ali momčad koja je složena ima potencijal da istupi ispred svih. Pripreme su prošle s nekoliko prijateljskih utakmica u kojima se brusila forma, potom se slavilo u jednoj utakmici Kupa dok ih nije šibenski Jolly zaustavio. Utakmica protiv Omiša po rasporedu je u nedjelju, 16. listopada u dvorani na Sokolani s početkom u 18 sati.

1. kolo:                      

Sukošan – Diplomus

Jazine Arbanasi – Cetina

Adriatic – Solin

Ribola Kaštela – Omiš Čagalj tours

Sonik Puntamika – Dubrovnik


KOMENTARI:

Stari Komentari (6)

 • (Gost_3551)

  Ajme meni , . . . , sad kad u ekipi nema "Dade" , a pogotovo "Raška" , . . . , ja ne znan kako ćemo dalje ???!!!??? Strah me i doć na Sokolanu.

  "Dado" i "Raško" , vratite se i samo pogledom na vas utirajte užasan strah u kosti našin protivnicima , isto kao šta je Ahilej utrava strah u kosti Trojancima čim bi ga samo pogledali !!!??!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_3551)

  Asti, . . . , pobjedili smo , . . . , i to bez "Dade" i "Raška" !!!???

  Mora bit da je to neka greška !!!???!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_7093)

  Cestitsm momcina i treneru na pobjedi.
  Dosadan si i ne duhovit nisi u stanju ni čestitati momcima na uspješnom otvaranju sezone. Mudrujes bez potrebe spusti se na zemlju jer nema potrebe za "riganjem vatre"

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8174)

  Goste 7093 , sve si krivo razumija.

  Ja san upravo i tija naglasit da je nova ekipa sposobna za pobjede i bez svemogućih "Dade" i "Raška" , sa kojima su nas godinama nekoliko komentatora tlačili.

  Ali , za tebe ću pojednostavnit: - pratim dugo rad sa svim kategorijama u KK Kaštela , od mlađih kadeta do seniora i mogu (amaterski) reć da mi se čini da se dobro radi i u svemu ih podržavam i čestitam na svakoj pobjedi , i to ne samo ovoj zadnjoj seniorskoj , nego i svim pobjedama u svim kategorijama!!!

  Goste 7093 , eto vidiš da san u stanju čestitat na pobjedi , a to šta tebi nije duhovito i šta ti misliš da se bez potrebe mudruje , . . . , to si ti sve krivo razumija.

  Moga bi sist sa tobon na kavi ili na pivi (na moj račun) i sve ti malo detaljnije objasnit , . . . , ali neću !!!

  Stoj mi dobro i Bog ti da svako dobro i zdravlje !!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_234)

  Hvala na pozivu za kavu i uvijek nastojim birati društvo ako je moguće.
  Dobro da pratiš sve uzraste to je veoma pohvalno i dalje držiš da je tvoj komentar trebao biti duhovit. Moram priznati veoma čudan smisao za humor i samo su rijetki kojima he dan taj dar da mogu dešifrirati takvu vrstu humora.
  Razmisli možda bi bilo jednostavnije izraziti čestitku ili kritiku a "duhovite primjedbe" ostaviti za društvo uz kavu ili pivo.
  Uzvraćam sa lijepim željama .

  oko 3 godina prije
 • (Gost_6072)

  Cijenjeni goste 7093 i 234 , vidim po Vašim komentarima da bi eventualna kava ili piva sa Vama ( do koje neće doći, jer, kako ste Vi dobro napisali, i ja nastojim birati društvo ) bila u najmanju ruku zanimljiva za (nadam se argumentiranu) raspravu.

  Vi ne znate mene, . . . , ja ne znam Vas, i neka tako i ostane , jer dobre stvari neka se na mijenjaju.

  Ovime se odjavljujem , ili na tečnom hrvatskom: - "over and out !!!"

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara
 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij