hren
 

IN MEMORIAN IVICA RADELJIĆ
Unatoč lošim vremenskim prilikama, u subotu je održana 8. planinska utrka Kozjak “In memoriam Ivica Radeljić”, koju je uspješno organizirao atletski klub Solin, a kao ovogodišnji pobjednik utrke ostat će zapisan Ante Živković iz AK Dubrovnik.

Na startu utrke pokraj starog zvonika u Kaštel Sućurcu našlo se tako četrdesetak natjecatelja i natjecateljica iz više hrvatskih gradova i mjesta.
Stazu koja je vodila od sućuračke rive, preko padina Kozjaka do crkvice Svetog Luke na jednom od vrhova Kozjaka, dugu 8 km, najbrže je pretrčao Dubrovčanin Ante Živković, koji je to uradio u vremenu od 41 minutu i 16 sekundi.

Minutu sporiji od njega bio je Marin Koceić iz AK Solin, a treći je na cilj došao Nikola Smolić iz AK Sljeme, pa su tako ova trojica atletičara osvojili i prva tri mjesta u muškoj konkurenciji, u kojoj su nastupili atletičari u starosnom rasponu između 20 i 64 godine života.

U ženskoj konkurenciji najbrža je bila Nataša Šustić iz AK Sljeme, koja je stazu pretrčala u vremenu 51:58, koje je bilo dovoljno za ukupno 14. mjesto, druga je bila Helena Gleđa iz AK Maksimir, dok je treća u ženskoj konkurencija bila Petra Koceić iz ASK Split.

Svi sudionici utrke ponijeli su kući dobre dojmove, a najboljima su pripale medalje i nagrade.
Organizatori iz AK Solin ovom su prigodom zahvalili na pomoći pri organizaciji utrke HGSS-u, planinarskom domu Putalj, Gradu Kaštela, Policijskoj postaji Kaštela te splitskoj Prometnoj policiji.

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij