hren
 

Kaštelanski malonogometaši odigrali su proteklog vikenda u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom utakmice 3. kola nove sezone. Osim posljednje nedjeljne utakmice, one između ekipa Kalac Gustirna i MNK Vinišće koja je odlučena pogotkom u zadnjim trenucima utakmica, na preostalim utakmicama nije bilo velike neizvjesnosti oko konačnog pobjednika.

Visoke i uvjerljive pobjede zabilježile su ekipe Mladeži HDZ-a koja se s lakoćom obračunala s momcima iz Bugsy bara, Štafilićani koji su ponajviše zahvaljujući šesterostrukom strijelcu Matiji Babiću razbili Marinu Kaštela, MNK Marina koja je na krilima četverostrukog strijelca Kreše Palade te puno boljom i efikasnijom igrom u drugom dijelu pobijedila Bonito dok je iskusna ekipa CB 'Arka' isto tako boljom igrom u drugom poluvremenu slomila čvrsti otpor Solinjana iz ekipe Dar mar.

Kao što smo već u uvodu spomenuli najviše neizvjesnosti bilo je u susretu dviju ekipa iz općine Marina, mali derbi između ekipa Kalac Gustirna i MNK Vinišće. Nakon dva uvjerljiva poraza u prvim kolima ekipa Kalac Gustirna ovog puta došla je u kompletnijem sastavu. Iako su momci iz ekipe Kalac Gustirna skoro cijelu utakmicu vodili, deset minuta do kraja bili su u vodstvu od 4:2, momci iz Vinišća pogocima Parčine i Perića ipak uspijevaju izjednačiti u 39. minuti. Međutim, trenutak nepažnje u redovima Vinišća u zadnjim trenucima utakmice iskorištava Čagalj te ekipi Kalca donosi prve bodove ove sezone.

Na zamolbu ekipe Školjke 'Katić' odgođena je njihova utakmica protiv Sv. Bare.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij