UTAKMICE U NEDJELJU
Ove su nedjelje u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom na rasporedu utakmice 5. kola Malonogometne lige grada Kaštela. Očekuje nas, kao i obično, dosta uzbudljivih i neizvjesnih utakmica. Kao mali derbi 5.kola izdvojili smo susret između branitelja naslova Školjaka 'Katić te mlade ekipe Futsal Bonito Kaštela, dok ništa manje zanimljiv ne bi trebao biti susret između ekipe Bugsy bar i Štafilićana kao i susjedski derbi dviju ekipa iz Marine Vinišća i MNK Marina.

Utakmica Mladež Hdz-a Kaštela i CB 'Arka' odgođena je na zahtjev ekipe CB 'Arka'.

Raspored i satnica utakmica 5. kola:

NEDJELJA, 06.11.
.............Mladež Hdz-a Kaštela..-..CB 'Arka'.......odgođeno
17:25....Školjke 'Katić'..-..Futsal Bonito Kaštela
18:20....Bugsy bar..-..Kaštel Štafilić-CB 'Virus'
19:15....MNK Vinišće..-..MNK Marina
20:10....Marina Kaštela..-..Kalac Gustirna
21:05....Dar mar Solin..-..Sv. Bare


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_6146)

  Derbi 5.kola:
  Školjke "Katić" - Futsal Bonito Kaštela 12:2

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3239)

  Mali kiks napravili su momci iz Marine Kaštela koji su protiv ekipe Kalac Gustirna prosuli dva boda na koja suprije utakmice računali dok su momci iz Marine pokazali svojim susjedima iz Vinišća da na mladima leži budućnost.
  -
  Prvu pobjedu ove sezone zabilježila je i ekipa Sv. Bare koja je tvrd otpor iskusnih Solinjana slomila tek u nastavku utakmice. Utakmica Mladež HDZ-a Kaštela - CB 'Arka' odgođena je na zahtjev ekipe CB 'Arka'.

  oko 1 godine prije
 • (Gost_3239)

  MNL GRADA KAŠTELA: Školjkaši i Štafilićani bez milosti
  -
  Nakon pet odigranih kola (uz nekoliko odgođenih utakmica) na vrhu tablice i dalje su Školjke 'Katić' i Kaštel Štafilić-CB 'Virus' koje su u ovom kolu pošteno napunile mrežu svojih protivnika. Dok su prvaci iz ekipe Školjke 'Katić' zahvaljujući svojim raspoloženim strijelcima Juri Bašiću (5) te Ivanu Kataliniću (4) napunili do vrha mrežu Bonitovaca, Štafilićani su, ponajviše zahvaljujući trostrukom strijelcu Matiji Babiću otpor ekipe Bugsy bar slomili tek boljom i efikasnijom igrom u drugom poluvremenu.

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara