hren
 

UKUPNO 27 MEDALJA ZA KAŠTELANE
Ovogodišnje Prvenstvo Hrvatske za seniore u muškoj i ženskoj konkurenciji održano je u Splitu u organizaciji KDU "Split - Matadura", a među stotinjak najboljih dizača i dizačica utega u Hrvatskoj, nastupili su i članovi KDU “Kaštela” te osvojili ukupno 27 medalja, od čega je ona, Nikše Torlaka u trzaju, bila zlatnog sjaja.

U muškoj konkurenciji KDU Kaštela na ovom su prvenstvu predstavljali Nikša Torlak, Marko Injić, Ivan Bakušić, Ante Čović, Ivan Puljiz, Ivan Tokić, Nikola de Michelli Vitturi i Ivan Marjanović.

Nikša Torlak nastupio je u dvije kategorije i osvojio šest medalja. U kategoriji do 105 kg bio je najbolji u trzaju i osvojio zlato, dok mu je srebro pripalo u izbačaju i sveukupnom plasmanu. U kategoriji poviše 105 kg Torlak je osvojio treća mjesta u trzaju, izbačaju i biatlonu.
Ivan Bakušić i Ivan Marjanović nastupili su u kategoriji do 85 kg, u kojoj je Bakušić osvojio treće mjesto u trzaju te druga mjesta u izbačaju i sveukupno, dok je Marjanović bio drugi u trzaju i brončani u biatlonu.
U kategoriji do 62 kg dizao je Ivan Puljiz koji je osvojio tri bronce, u izbačaju, trzaju i biatlonu, a u seniorskoj konkurenciji u kategoriji do 69 kg ovaj put nastupio je i kadet Ivan Tokić koji je u trzaju bio treći.

U ženskoj konkurenciji su nastupile i osvojile medalje Nina Bandić, Ivona Buzov, Ada Mulaosmanović i Monika Begović, dok je bez medalje, plasiravši se na četvrto mjesto, ovaj put ostala Iris Trutanić.

Nina Bandić u kategoriji do 75 kg osvojila je druga mjesta u trzaju, izbačaju i sveukupno, a treća mjesta u sve tri discipline osvojila je u kategoriji +75 kg, Ivona Buzov.
Ada Mulaosmanović u kategoriji do 69 kg u trzaju je bila treća, a u izbačaju druga te sveukupno u biatlonu druga, dok je Monika Begović i u trzaju i u izbačaju i sveukupno bila treća u konkurenciji do 63 kg.

Pred članovima kluba dizača utega Kaštela, 27. studenog ove godine je nastup na juniorskom prvenstvu koje će se održati u Vukovaru, a boje svog kluba branit će Nina Bandić, Ivan Tokić, Ivan Puljiz, Marko Injić i Petar Šunjerga.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_301)

  Bravo

  oko 2 godina prije
 • Željko (Gost_4308)

  Bravo dizači
  Hura za Ninu i Nina

  oko 2 godina prije
 • (Gost_4214)

  Torlak je nastupija samo u kategoriji do 105kg a kapetan ekipe Antonijo Požgaj je osvojio tri bronce u kategoriji poviše 105kg

  oko 2 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara