AKTIVNA OBA KAŠTELANSKA KLUBA
Kaštelanski judaši u vikendu pred nama nastupit će na čak tri natjecanja, turnirima u Splitu i Ljubljani te na natjecanju Lige kadeta i mlađih kadeta u Puli.

Trener Boško Rozga i sudac Nenad Buzov u subotu će povesti judaše u Pulu gdje će nastupati muška ekipa na Ligi kadeta i mlađih kadeta.
Iz Pule će članovi JK Kaštela nastaviti put za Ljubljanu gdje će se u nedjelju boriti  na Kupu Nagaoka, u konkurencijama U23, U18 i +16 za judaše i judašice.
Tridesetak natjecatelja ovog kluba u subotu će nastupiti na Trofeju Marjana u Splitu, pod vodstvom trenera Ante Batinića i Jerka Mrkovića.

Na Kupu Marjana u dvorani osnovne škole Gripe u Splitu, na kojem će se najmlađi judaši ogledati u konkurencijama mlađi kadeti, dječaci i djevojčice, mlađi dječaci i djevojčice te djeca, pod vodstvom svojih trenera nastupit će i judaši JK Dalmacijacement.
Ekipa JK Dalmacijacement nastupit će i u Puli u natjecanju Lige kadeta i mlađih kadeta.
Natjecanje Lige kadeta i mlađih kadeta organizira JK Istarski borac, a uz dvije kaštelanske ekipe i domaćina nastupit će i AJK Student, Dubrovnik 1966, Uranage i Pinky.


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • gost 1175 (Gost_8161)

    neka mi neko objasni-kako klub koji se bori u trećoj hrvatskoj judo ligi može se ić borit u prvu ligu-čudom može bit.

    oko 1 godine prije
  • (Gost_1160)

    Sve je to skola Dalmacijacementa! I Bosko i Topic i svi ostali su potekli iz Dalmacijacementa!

    oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara