hren
 

U MUŠKOJ KONKURENCIJI
U natjecanju Lige kadeta i mlađih kadeta koje se održalo u Puli nastupili su judaši oba kaštelanska kluba, JK Dalmacijacement osvojio je odlično drugo mjesto, dok su judaši JK Kaštela zauzeli posljednje, sedmo mjesto, no ovo natjecanje bilo im je jedno vrijedno iskustvo za godine koje dolaze.

Na natjecanju je nastupilo sedam muških ekipa AJK Student, JK Dubrovnik 1966, JK Istarski borac, JK Uranage, JK Dalmacijacement, JK Kaštela i JK Pinky.
Uzrast mlađih kadeta i kadeta su natjecatelji rođeni u razdoblju 1999. do 2002. godine, a nastupali su u sedam težinskih kategorija: -50kg, -55kg, -60kg, -66kg, -73kg, -81kg, +81 kg.
Sedam ekipa bilo je podijeljeno u dvije grupe, a oba kaštelanska kluba našla su se u istoj grupi, zajedno s JK Istarski borac iz Pule.

U prvom meču susrele su se kaštelanske ekipe, a rezultatom 5:2 pobijedili su Cementaši. U drugim susretima JK Dalmacijacement izgubio je od Istarskog borca rezultatom 6:1, a JK Kaštela rezultatom 7:0, nakon čega su judaši iz Rudina završili natjecanje, a Cementaši se plasirali u polufinale gdje ih je čekao prvoplasirani iz druge grupe, Dubrovnik 1966.
U polufinalu JK Dalmacijacement bilježi pobjedu od 4:2 te se plasira u finale, gdje ponovno gube od Istarskog borca 5:2 i zauzimaju drugo mjesto na natjecanju Lige.

Konačni poredak klubova nakon završenog natjecanja:

1. JK ISTARSKI BORAC
2. DALMACIJACEMENT
3. DUBROVNIK 1966
4. URANAGE
5. AJK STUDENT
6. PINKY VELIKA
7. JK KAŠTELA

Na natjecanju je sudio i kaštelanski sudac Nenad Buzov, a ekipe su nastupile pod vodstvom trenera Josipa Barića i Boška Rozge.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_9207)

  judo je zakon...bravo kastelanski i svi hr judasi..;)

  oko 3 godina prije
 • 777 (Gost_9220)

  Cementaši tribali ste vodit svoju dicu a ne uzimat pojačanja okolo vaša dicu to zaslužuju

  oko 3 godina prije
 • gost 1178 (Gost_6116)

  cementaši vode svoju dicu svugdi.i u mađarsku,i crikvenicu,i na treninge s drugim klubovima,natjecanja.povedeš 10 kadeta i svi eto ih kući s medaljama.ne bojte se nisu naša dica zapostavljena,po slikicama ćete vidit kako se drže skupa.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij