hren
 

KAŠTELA DC DOMAĆIN VUKOVARU
Marina Kaštela i Mladost Ribola Kaštela nalaze se na 'mini turneji' u Istri. Marina Kaštela u petak navečer igra kup utakmicu protiv Rockwoola, a dan kasnije protiv iste momčadi igra u prvenstvu. Mladost u subotu gostuje protiv Rijeke u prvenstvu, a u nedjelju protiv Mlake lovi polufinale Kupa. Odbojkašice Kaštela DC u subotu dočekuju Vukovar s početkom u 19 sati.

Odbojkaši Mladosti Ribole Kaštela nalaze se na 'mini turneji' u Rijeci. Naime, u subotu i nedjelju odigrat će dvije utakmice, prvo protiv Rijeke u sedmom kolu prvenstva, a potom protiv Mlake u Kupu. Rijeka u prvenstvu bilježi polovičan uspjeh s tri pobjede i tri poraza. Time drže četvrtu poziciju s dva boda manje od kaštelanske Mladosti koja ima i dvije utakmice manje. Mladost protiv Rijeke igra u subotu u 18 sati, a dan kasnije igrat će protiv drugoligaša Mlake koja im je prepreka polufinalu Kupa. Utakmicu sude Jasmin Ramić i Ksenija Jurković.

7. kolo:
Mursa Osijek – Karlovac
Rijeka – Mladost Ribola Kaštela
Sisak - Centrometal
Šibenik 91 – HAOK Mladost

Super liga (seniorke)

Nakon ispadanja iz Kupa odbojkašice Kaštela DC okreću se prvenstvenim obvezama. U subotu u 19 sati kao domaća ekipa igrat će protiv Vukovara. Vukovarke nakon šest kola imaju samo četiri boda i isto toliko poraza zaredom. To je dobra prilika za ambicioznu Kaštela DC koja se želi domoći treće pozicije u prvenstvu, a trener domaćih Mijo Vuković naglasio je kako je za Kaštela DC ova utakmica jedna od ključnih. Zanimljivo, u međusobnim susretima vlada dominacija Vukovara sa šest pobjeda u zadnjih osam susreta.

Marina Kaštela odigrat će u dva dana dvije utakmice protiv rovinjskog Rockwoola. U petak se ove dvije ekipe sastaju u Kupu, a dan kasnije u 17:30 sastat će se u sklopu sedmog kola domaćeg prvenstva. Marinke sa šest pobjeda u prvenstvu čvrsto drže prvo mjesto, dok Rockwool sa isto toliko poraza stoji zacementiran na dno. U međusobnom susretu bolji omjer ima Marina Kaštela, ali u posljednjem dvoboju odigranom u siječnju ove godine Rockwool je slavio s 3:2. Utakmicu sude Bojan Brlas i Miroslav Andrijanić.

7. kolo:
Nova Gradiška – Osijek
Kaštela DC – Vukovar
HAOK Mladost – Poreč
Rockwool – Marina Kaštela


KOMENTARI:

Stari Komentari (5)

 • 1234 (Gost_2336)

  Bravo Marina , glatkih 3-0!!!!!!!!!!!

  oko 3 godina prije
 • (Gost_4441)

  Idemo malene na trece misto:D:)

  oko 3 godina prije
 • (Gost_624)

  to maleneeeeeee,3-0 i treće misto.Idemo sada u ova dva kola to potvrdit i neka crknu dušmani :p:p

  oko 3 godina prije
 • (Gost_8567)

  Ko su dušmani, ljudi sa ili bez duše?

  oko 3 godina prije
 • (Gost_142)

  Dva kaštelanska kluba su u vrhu lige. Možemo svi biti ponosni na tu činjenicu bez obzira za koga navijamo.

  oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij