hren
 
Članovi Udruge tjelesnih invalida Kaštela proteklih su dana kao predstavnici Splitsko-dalmatinske županije boravili na Sportskim susretima osoba s invaliditetom u Križevcima, organiziranim u povodu Dana grada i zaštitnika sv. Marka Križevčanina.

Na šestom su susretu tjelesnih invalida, uz članove Udruge, bili i tajnik Ivo Listeš, trener Luka Biočić te voditeljica Biserka Trebec, koja je istaknula kako su susrete obilježila natjecanja u zabavnim igrama prilagođenima osobama s invaliditetom. U sklopu putovanja Kaštelani su posjetili i NK Dinamo, gdje ih je primio dopredsjednik kluba Zdravko Mamić.

Inače, u Udruzi se intenzivno pripremaju za nadolazeće Državno prvenstvo u plivanju, koje će se 22. i 23. rujna održati u Zagrebu. Tako će Rea Trebec, Antonija Kuzmanić i Slobodan Popović nastojati obraniti tri lanjska zlata i jedno srebro s lanjskog prvenstva, a uz njih nastupaju još četiri člana Kaštelanina.

Izvor: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari (2)

  • (Gost)

    cestite svima bravooo

    oko 13 godina prije
  • domaći (Gost)

    Velika podrška osobama sa invaliditetom i još veća ljudima koji su zaslužni za njihov napredak i za tako velike uspjehe.Nema veće sreće nego usrećiti one kojima je puno toga uskraćeno, a tako malo traže, samo malo pažnje i razumijevanje, priznanje da su osobe i da imaju ime. Držim vam fige!

    oko 13 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij