Croatian English French German Italian Spanish

 

DRUŽENJE RODITELJA, UPRAVE I MLADIH NOGOMETAŠA
Proteklog petka na igralištu HNK Jadran iz Kaštel Sućurca na najljepši mogući način zaokružena je 2016 godina za sve roditelje, njihove male nogometaše, trenere, upravu i sve ljubitelje nogometa u Kaštel Sućurcu.

Druženjem svih prisutnih uz glazbu i domjenak glavni organizatori ove manifestacije, Hnk Jadran i škola nogometa približili su ovu najvažniju sporednu stvar na svijetu svim nazočnima te zaključili uspješnu polusezonu svih omladinskih kategorija u staroj godini.

Veselje i radost su bili neizostavni dio ove priče koju je profesionalno zabilježio  "Studio Iris " te fotografiranje svih omladinskih nogometnih bisera za klupski kalendar za nadolazeću 2017. godinu. Posebna zahvala ide roditeljima djece koja pohađaju školu nogometa jer su upriličili  ovaj događaj još više odigravši međusobnu utakmicu uz pregršt zanimljivih poteza. Naravno da je u cijeloj ovoj priči međusobna kohezija bila najvažnija uz naglasak da su glavnu podršku pridonijeli glavni čelnici Uprave HNK Jadran, direktor Mile Poljak i predsjednik Dragan Božin  te treneri omladinske škole HNK Jadran.
Najviše od svega veseli podatak da je ova škola nogometa doživjela veliki uspon i procvat  u zadnjih godinu dana gdje se jasno vidi da su roditelji prepoznali jedan dobitak više za svoju djecu koja ne moraju biti na ulici nego u sigurnom okruženju, pedagoškom pristupu i profesionalnom radu ove netom obnovljene škole nogometa.

Foto: Iris Ban


KOMENTARI:

Stari Komentari (17)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara