Croatian English French German Italian Spanish

 

ZAVRŠNICA KUPA
Gradska dvorana u Kaštel Starome bit će dva dana središte odbojkaške pozornosti. Završnica domaćeg kupa za seniore i seniorke održat će se u domaćinstvu Mladost Ribole Kaštela i Marine Kaštela. Polufinalne utakmice odigrat će se kroz srijedu, a finalni susreti na rasporedu su u četvrtak navečer.

Mladost Ribola Kaštela spremno dočekuje završnicu Kupa. Nakon petorostrukog osvajanja domaćeg prvenstva u riznici Rančićevih momaka nedostaje osvajanje Kupa s kojim bi kalendarsku godinu okrunili dvostrukom krunom. Mladost se nalazi u odličnoj formi, u prvenstvu bilježi samo pobjede, a u europskim utakmicama pokazali su zrelost. Prva prepreka za finale im je Centrometal, ekipa koja je također ove sezone nastupala u Europi, ali u domaćem prvenstvu ne bilježi dobre rezultate. U međusobnim dvobojima Mladost je daleko ispred Centrometala, a to treba potvrditi i na terenu. Favorizirane Kaštelane domaća publika želi vidjeti u finalu, još više s pokalom u rukama koji im je prošle godine za dlaku sklizao iz ruku. Utakmica je po rasporedu u srijedu u 18 sati, a sudit će Ksenija Jurković i Milan Rajković.

Gorak okus prošlogodišnjeg finala još uvijek je u ustima Marine Kaštela. Prije točno godinu dana peti set presudio je u korist zagrebačke Mladosti. Međutim, Marinke se sada nalaze u životnoj formi – bez poraza i sa samo dva izgubljena seta. U polufinalu susreću se s najljućim rivalkama, finale prije finala mnogi bi rekli. Obje ekipe žele doći do trofeja, ali će se samo jedna ekipa provući u finale. HAOK Mladost uvijek je neugodan protivnik i međusobni susreti uvijek su nepredvidljivi, no Marina s dosadašnjim predstavama i pred domaćom publikom u blagoj je prednosti. Utakmica je po rasporedu u srijedu u 20:30 sati, a utakmicu sude Milan Rajković i Bojan Brlas.

Srijeda, 28. prosinca - ODBOJKA: Polufinale Kupa Hrvatske
Kaštel Stari, Gradska dvorana
13 sati - ŽOK Osijek : ŽOK Nova Gradiška
15.30 sati - HAOK Mladost : MOK Mursa Osijek
18 sati - OK Mladost Ribola Kaštela : OKM Centrometal
20.30 sati - OK Marina Kaštela : HAOK Mladost


KOMENTARI:

Stari Komentari (18)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara