Croatian English French German Italian Spanish

 

ŠESTI PUT NA KRAJU POLUGODIŠTA
Judo klub Kaštela po šesti je put organizirao natjecanje u sumo borbama te poligonu za svoje najmlađe članove, koje se održalo u dvorani centra Mir u Rudinama.

Mladi judaši rođeni od 2006. do 2008. godine, borili su se na dva borilišta, gdje im je cilj bio izgurati protivnika izvan borilišta ili ga natjerati da bilo kojim dijelom tijela dotakne tlo. Pobjednik je onaj koji prije ostvari tri poena, a borbe su se odvijale po principu svatko sa svakim u pojedinoj grupi.
Borbe su sudili judo suci Ante Topić i Nenad Buzov dok su treneri Boško Rozga i Ante Batinić pomagali malim borcima da se snađu na strunjači jer je većini ovo bilo prvo natjecanje.

Svi mladi borci pokazali su borbenost, a prva mjesta po grupama osvojili su Lovre Mršić, Stipe Španić, Marko Maleš, Antonio Markovina, Lucija Rašetina, Toni Paštar, Luka Bojčić, Lucija Ilić, Andro Rozga, Josip Dović, Ivano Novak, Karlo Pušnik, Niko Bojčić, Jan Ledenko, Andrija Boban, Josip Letić, Nina Arambašić, Ivan Mustapić, Ivano Stipčić – Orlić i Marta Perković.

Za najmlađe članove kluba, djecu rođenu od 2008. do 2011. godine, organizirano je prvenstvo judo kluba Kaštela u poligonu. Poligon se sastojao od bazičnih elemenata trčanja, preskakanja, puzanja, provlačenja, hodanja po klupi i slično, a male judaše su u poligonu usmjeravali treneri Ante Batinić, Nenad Buzov i Jerko Mrković.

Petero malih judaša s najboljim rezultatom bili su Ivano Lovrić, Lana Certa, Katja Zelić, Ante Škopljanac i Ivan Rizvan.Komentari (1)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_1301
a štaćeš kada je tako na repertoaru meni ionako nije potreban
Gost_8580
Nijedna ustanova kojoj je vlasnik grad ne plaća najam kao ni mnoge udruge i slični.A što se tiče ove teme što se odjednom uhvatili di s...
Gost_7167
1740 a sta je to lose napisa 7202 Sad ovoga zriba jos i zalit
Gost_2161
bice jako tesko ostat u ligi,puno je igraca otislo,a i mic je otisa,a domazet i barac se vratili u primorac,neznan sto se to dogada,mil...