hren
 

ŠESTI PUT NA KRAJU POLUGODIŠTA
Judo klub Kaštela po šesti je put organizirao natjecanje u sumo borbama te poligonu za svoje najmlađe članove, koje se održalo u dvorani centra Mir u Rudinama.

Mladi judaši rođeni od 2006. do 2008. godine, borili su se na dva borilišta, gdje im je cilj bio izgurati protivnika izvan borilišta ili ga natjerati da bilo kojim dijelom tijela dotakne tlo. Pobjednik je onaj koji prije ostvari tri poena, a borbe su se odvijale po principu svatko sa svakim u pojedinoj grupi.
Borbe su sudili judo suci Ante Topić i Nenad Buzov dok su treneri Boško Rozga i Ante Batinić pomagali malim borcima da se snađu na strunjači jer je većini ovo bilo prvo natjecanje.

Svi mladi borci pokazali su borbenost, a prva mjesta po grupama osvojili su Lovre Mršić, Stipe Španić, Marko Maleš, Antonio Markovina, Lucija Rašetina, Toni Paštar, Luka Bojčić, Lucija Ilić, Andro Rozga, Josip Dović, Ivano Novak, Karlo Pušnik, Niko Bojčić, Jan Ledenko, Andrija Boban, Josip Letić, Nina Arambašić, Ivan Mustapić, Ivano Stipčić – Orlić i Marta Perković.

Za najmlađe članove kluba, djecu rođenu od 2008. do 2011. godine, organizirano je prvenstvo judo kluba Kaštela u poligonu. Poligon se sastojao od bazičnih elemenata trčanja, preskakanja, puzanja, provlačenja, hodanja po klupi i slično, a male judaše su u poligonu usmjeravali treneri Ante Batinić, Nenad Buzov i Jerko Mrković.

Petero malih judaša s najboljim rezultatom bili su Ivano Lovrić, Lana Certa, Katja Zelić, Ante Škopljanac i Ivan Rizvan.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • (Gost_2108)

    Ko je najbolji??????? KAŠTELA!!!!!!!!

    oko 3 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij
########### za moodul