Croatian English French German Italian Spanish

 

OTVORENO PRVENSTVO ZADRA
Na Otvorenom prvenstvu Zadra za mlade tenisače do 10 godina, natjecateljica TK Resnik, Petra Škokić, još jednom je pokazala svoj izniman talent i odnijela titulu pobjednice turnira.

Petra je u konkurenciji 24 djevojčice i 19 dječaka iz svih dalmatinskih klubova, od Zadra do Dubrovnika, turnir završila kao pobjednica Zlatne skupine, a time postala i najbolja igračica turnira.
Prije zadarskog turnira Petra je nastupala i na turniru u Šibeniku gdje je osvojila 34 boda, a u ovom trenutku zauzima drugo mjesto na tablici do 10 godina u Dalmaciji, na kojoj se nalazi 31 tenisačica.

I druge mlade tenisačice TK Resnik ostvarile su dobre rezultate u Zadru i Šibeniku.

Lana Hrvačić, koja zauzima četvrto mjesto na ukupnoj tablici, u Zadru je osvojila  treće mjesto Zlatne skupine i osvojila 29 bodova, dok je turnir u Šibeniku završila s osvojenih 28 bodova.
Laura Chiara Pereža igrala je u Zadru finale Brončane skupine i osvojila 10 bodova, dok je u Šibeniku inkasirala 19 bodova. Na ukupnoj tablici zauzima 12. mjesto.
U Zadru je Anabel Orlić igrala polufinale brončane skupine i osvojila tri boda, dok je u Šibeniku ostvarila bolji rezultat s osvojena 23 boda te nakon četiri održana turnira zauzima 11. mjesto među madim dalmatinskim tenisačicama.

Komentari

  • Nema komentara

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

Gost_6143
Pozdrav, da postoji u Sućurcu slična staza , nazvana je Azbestoza, međutim radi se o težoj stazi u disciplini downhill, ali da, Azbest...
Gost_8769
Sretan rođendan Judo klub Kaštela od bivših članova,ili kako bi trener Neno reka simpatizera i nesimpatizera
Gost_6219
Sram Vas bilo pišete o Splitu da bi se rugali ekipi koja je PET godina za redom prvak Hrvatske. Split to neće biti nikad a možda ni tad...
Gost_9504
"...dajte malo i građanskog posluha i solidarnosti,osim toga vodovod je pet dana prije obavijestia što se sprema." je, je, znali su u ...
Gost_1180
zašto? Es (Gost_3121) obavezno predloži