Croatian English French German Italian Spanish

 

OTVORENO PRVENSTVO ZADRA
Na Otvorenom prvenstvu Zadra za mlade tenisače do 10 godina, natjecateljica TK Resnik, Petra Škokić, još jednom je pokazala svoj izniman talent i odnijela titulu pobjednice turnira.

Petra je u konkurenciji 24 djevojčice i 19 dječaka iz svih dalmatinskih klubova, od Zadra do Dubrovnika, turnir završila kao pobjednica Zlatne skupine, a time postala i najbolja igračica turnira.
Prije zadarskog turnira Petra je nastupala i na turniru u Šibeniku gdje je osvojila 34 boda, a u ovom trenutku zauzima drugo mjesto na tablici do 10 godina u Dalmaciji, na kojoj se nalazi 31 tenisačica.

I druge mlade tenisačice TK Resnik ostvarile su dobre rezultate u Zadru i Šibeniku.

Lana Hrvačić, koja zauzima četvrto mjesto na ukupnoj tablici, u Zadru je osvojila  treće mjesto Zlatne skupine i osvojila 29 bodova, dok je turnir u Šibeniku završila s osvojenih 28 bodova.
Laura Chiara Pereža igrala je u Zadru finale Brončane skupine i osvojila 10 bodova, dok je u Šibeniku inkasirala 19 bodova. Na ukupnoj tablici zauzima 12. mjesto.
U Zadru je Anabel Orlić igrala polufinale brončane skupine i osvojila tri boda, dok je u Šibeniku ostvarila bolji rezultat s osvojena 23 boda te nakon četiri održana turnira zauzima 11. mjesto među madim dalmatinskim tenisačicama.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

Vezane vijesti