hren
 

OTVORENO PRVENSTVO ZADRA
Na Otvorenom prvenstvu Zadra za mlade tenisače do 10 godina, natjecateljica TK Resnik, Petra Škokić, još jednom je pokazala svoj izniman talent i odnijela titulu pobjednice turnira.

Petra je u konkurenciji 24 djevojčice i 19 dječaka iz svih dalmatinskih klubova, od Zadra do Dubrovnika, turnir završila kao pobjednica Zlatne skupine, a time postala i najbolja igračica turnira.
Prije zadarskog turnira Petra je nastupala i na turniru u Šibeniku gdje je osvojila 34 boda, a u ovom trenutku zauzima drugo mjesto na tablici do 10 godina u Dalmaciji, na kojoj se nalazi 31 tenisačica.

I druge mlade tenisačice TK Resnik ostvarile su dobre rezultate u Zadru i Šibeniku.

Lana Hrvačić, koja zauzima četvrto mjesto na ukupnoj tablici, u Zadru je osvojila  treće mjesto Zlatne skupine i osvojila 29 bodova, dok je turnir u Šibeniku završila s osvojenih 28 bodova.
Laura Chiara Pereža igrala je u Zadru finale Brončane skupine i osvojila 10 bodova, dok je u Šibeniku inkasirala 19 bodova. Na ukupnoj tablici zauzima 12. mjesto.
U Zadru je Anabel Orlić igrala polufinale brončane skupine i osvojila tri boda, dok je u Šibeniku ostvarila bolji rezultat s osvojena 23 boda te nakon četiri održana turnira zauzima 11. mjesto među madim dalmatinskim tenisačicama.


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij