Croatian English French German Italian Spanish

 

NA TRENINZIMA I HRVATSKA REPREZENTACIJA
Ova tri dana, od utorka do četvrtka, 3. do 5. siječnja, judo klub Dalmacijacement domaćin je Međunarodnog judo kampa Kaštela 2017., koji se održava u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

U Kaštel Sućurac tako je pristiglo oko 450 judaša iz četrdesetak klubova iz sedam zemalja, Nizozemske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije, Albanije, Kosova i Hrvatske.

U ovogodišnjem radu trening kampa sudjeluje i kompletna hrvatska muška i ženska reprezentacija predvođena olimpijkama Barbarom Matić i Marijanom Mišković te osvajačima medalja na europskim prvenstvima i kupovima.

Treninzi se održavaju u dvije grupe dva puta dnevno, uz stručno vodstvo renomiranih judo trenera i to u jutarnjem terminu od 9 do 12.30 sati i poslije podne od 17 do 20.30 sati.
Službeno, svečano otvaranje judo kampa održat će se u srijedu, 4. siječnja u 18.30 sati, uz nazočnost predstavnika Grada Kaštela i Hrvatskog judo saveza.

Komentari (1)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Vezane vijesti

Zadnji komentari

Gost_1437
Komunalai urbanizam ka i uvik.. Vladajućima na znanje šta je najvažnije
Gost_9606
"Bez položene ove edukacije uskoro neće biti moguće niti kupiti pesticide, niti (po zakonu) koristiti na poljoprivrednim površinama." ...
Gost_9606
"Kategorija "za profesionalne korisnike", na koju se odnosi ova naša edukacija, među ostalim uključuje OPG-ove i druge poljoprivrednike...
Gost_8272
a o jubavi ni j grin grin..
Gost_8089
Poštovani, Edukacija "Održiva uporaba pesticida" generalno ima 3 modula: za profesionalne korisnike, za distributere i za savjetnike. ...