Croatian English French German Italian Spanish

 

TRENING KAMP
Dvoranu na Sokolani u Kaštel Sućurcu ovih su dana ispunili brojni judaši iz Hrvatske i inozemstva, sudionici trodnevnog 4. međunarodnog trening kampa Kaštela 2017. a domaćin je JK Dalmacijacement.

Judaši su u grad podno Kozjaka pristigli početkom tjedna, a uz hrvatske judaše u radu kampa sudjeluju i judaši iz Nizozemske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije, Albanije i Kosova, njih 400-tinjak.

Prvi dan kampa sudionici su odradili u utorak, a službeno otvaranje kampa upriličeno je u srijedu. Trening kamp službeno je otvorio zamjenik gradonačelnika Kaštela, Zoran Bonacin, koji je svima zaželio ugodan boravak u Kaštelima i poželio uspjeh tijekom održavanja kampa, ali i u svim daljnjim sportskim natjecanjima, a otvaranju su nazočili i predstavnici Hrvatskog judo saveza.

Judaši i judašice različitih dobnih kategorija, među kojima je i hrvatska muška i ženska reprezentacija, ova tri dana vježbaju pod paskom i stručnim vodstvom priznatih judo trenera te će mnogima boravak u Kaštelima biti odličan trening za nastavak natjecateljske sezone.

Foto: Ante Majić

Komentari (19)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_2166
Splicani ne ulazite u ovu ligu komentara , vaš rang je među općinska liga .
Gost_5135
Dobra promocija za klub iz Splita koji ne može ispasti iz lige od 7 sudionika jer nitko ne ispada -niže takmičenje nema.
Gost_6143
Pozdrav, da postoji u Sućurcu slična staza , nazvana je Azbestoza, međutim radi se o težoj stazi u disciplini downhill, ali da, Azbest...
Gost_8769
Sretan rođendan Judo klub Kaštela od bivših članova,ili kako bi trener Neno reka simpatizera i nesimpatizera