Croatian English French German Italian Spanish

 

TRENING KAMP
Dvoranu na Sokolani u Kaštel Sućurcu ovih su dana ispunili brojni judaši iz Hrvatske i inozemstva, sudionici trodnevnog 4. međunarodnog trening kampa Kaštela 2017. a domaćin je JK Dalmacijacement.

Judaši su u grad podno Kozjaka pristigli početkom tjedna, a uz hrvatske judaše u radu kampa sudjeluju i judaši iz Nizozemske, Slovenije, BiH, Crne Gore, Srbije, Albanije i Kosova, njih 400-tinjak.

Prvi dan kampa sudionici su odradili u utorak, a službeno otvaranje kampa upriličeno je u srijedu. Trening kamp službeno je otvorio zamjenik gradonačelnika Kaštela, Zoran Bonacin, koji je svima zaželio ugodan boravak u Kaštelima i poželio uspjeh tijekom održavanja kampa, ali i u svim daljnjim sportskim natjecanjima, a otvaranju su nazočili i predstavnici Hrvatskog judo saveza.

Judaši i judašice različitih dobnih kategorija, među kojima je i hrvatska muška i ženska reprezentacija, ova tri dana vježbaju pod paskom i stručnim vodstvom priznatih judo trenera te će mnogima boravak u Kaštelima biti odličan trening za nastavak natjecateljske sezone.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

Stari Komentari (19)

Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara