Croatian English French German Italian Spanish

 

ZALOG ZA BUDUĆNOST
Nakon 14 odigranih kola mlađi kadeti (rođeni 2002. i mlađe) koje vodi trener Tino Pavić osvojili su 23 boda što ih nakon prvog dijela natjecanja drži na prvom mjestu Prve Hrvatske mlađe kadetske lige jug. Nakon trećeg mjesta u prošloj sezoni pokazali su velik napredak te osvojili većinu bodova uz samo jedan poraz od jedan gol razlike. 

Njihove mlađe kolege, igrači rođeni 2004. i mlađe pod vodstvom trenera Davora Bujasa su također na odličnom prvom mjestu, ali za razliku od njihovih starijih kolega dominiraju te nakon 9 utakmica imaju isto toliko pobjeda sa 18 bodova. Odlična igra i visoke pobjede u svim utakmicama. 

Najstariji igrači iz škole rukometa Ribola Kaštela, kadeti rođeni 2000. i mlađe pod vodstvom trenera Pere Markova i Tina Pavića nastupaju u jedinstvenoj 1.HKRL koja se igra na razini cijele države na bazi od 24 kluba te se trenutno nalaze na 14-toj poziciji. 

Također su u prvom dijelu sezone nastupali na najjačem europskom turniru u Brčkom gdje su mlađi kadeti osvojili odlično 6.-to mjesto u konkurenciji 24 odlične ekipe. Isto tako nastupili su i na jakom turniru u Celju gdje su osvojili brončanu medalju u konkurenciji 12 ekipa, dok su naši kadeti zauzeli vrlo dobro 4.-to mjesto. 

Kadeti uz kadetsku ligu nastupaju i u 3.HRL-jug u konkurenciji 10 seniorskih ekipa kao RK "Ribola Kaštela 2" te trenutno zauzimaju vrlo dobro treće mjesto.

Odlične igre i rezultati mlađih uzrasta rukometnog kluba "Ribola Kaštela" kao dobre vijesti i velik zalog i temelj za budućnost jedinog Premijer ligaša u Dalmaciji.

Komentari (1)

Dodaj komentar

0 / 1000 Ogranicenje dužine komentara
Vaš komentar mora biti dužine od 1-1000 znakova
pravilima komentiranja.

Zadnji komentari

Gost_1437
Komunalai urbanizam ka i uvik.. Vladajućima na znanje šta je najvažnije
Gost_9606
"Bez položene ove edukacije uskoro neće biti moguće niti kupiti pesticide, niti (po zakonu) koristiti na poljoprivrednim površinama." ...
Gost_9606
"Kategorija "za profesionalne korisnike", na koju se odnosi ova naša edukacija, među ostalim uključuje OPG-ove i druge poljoprivrednike...
Gost_8272
a o jubavi ni j grin grin..
Gost_8089
Poštovani, Edukacija "Održiva uporaba pesticida" generalno ima 3 modula: za profesionalne korisnike, za distributere i za savjetnike. ...