MNOGO RAZLOGA ZA SLAVLJE
Sedamnaesti dan u mjesecu siječnju, članovi judo kluba Kaštela već šestu godinu obilježavaju kao svoj rođendan pa su se tako i ove godine, upravo ovog datuma, odlučili prisjetiti najvažnijih i najboljih rezultata i na taj način svom klubu čestitati rođendan i poželjeti najbolje želje.

Ove godine izostala je velika proslava kakvu su upriličili proteklih pet godina, no to nije umanjilo njihovo svečarsko raspoloženje, posebno jer se u godini ranije mogu pohvaliti iznimno vrijednim rezultatima za jedan mladi klub.

Klub, u kojem se prvi trening održao 17. siječnja 2011. godine i na kojem je pod paskom trenera Boška Rozge sudjelovalo tek sedam mladih judaša, u prošloj godini značajno je premašio brojku od 200 aktivnih članova. Osim u matičnoj dvorani centra Mir u Rudinama i nakon što su prije dvije godine pokrenuli treninge u Radunu i Primorskom Docu, od prošle godine svoj rad proširili su i na školsku dvoranu u Kaštel Novom te u Trogiru.

Od 14 medalja koje su osvojili u prvoj godini svog postojanja, taj broj popeo se na više od 440 medalja osvojenih na različitim natjecanjima u prošloj godini ili na više od 1300 medalja osvojenih na prvenstvima države, školskim regionalnim i državnim natjecanjima, različitim turnirima u državi i inozemstvu i to u svim kategorijama i uzrastima tijekom šest godina rada.
Klub je u prošloj godini osvojio i nekoliko prvih ekipnih mjesta na turnirima, a treneri i sudci ovog kluba uspješno su prošli različite edukacije i usavršavanja.

Klub je 2016. godinu po prvi put završio među top deset klubova u hrvatskom Super kupu, plasiravši se na deveto mjesto.

Poseban uspjeh kluba bilo je sudjelovanje Lucije Brešković na Paraolimpijadi u Brazilu gdje je ostvarila vrlo dobar rezultat i ostala zapisana kao prva hrvatska judašica koja je sudjelovala na Paraolimpojskim igrama.
Lucija Brešković prošle je godine ujedno ponijela titulu i najuspješnije sportašice grada Kaštela u 2015. godini.

Kontinuirani razvoj kluba i ostvareni rezultati i uspjesi dovoljan su razlog za zadovoljstvo, a kada se tome pridoda i rođendansko raspoloženje, razloga za zadovoljstvo u ovom klubu danas ne nedostaje.


KOMENTARI:

Stari Komentari (3)

 • (Gost_8769)

  Sretan rođendan Judo klub Kaštela od bivših članova,ili kako bi trener Neno reka simpatizera i nesimpatizera

  oko 1 godine prije
 • (Gost_8132)

  POZDRAV JEDINOJ PARAOLIMPIJKI ,I NEZINM TRENERIMA ...

  oko 1 godine prije
 • ajmooo (Gost_6209)

  ajmo luka miliin ajmooooo !!! samo daj neku opasniju frizuru

  oko 1 godine prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara