hren
 

NASTAVAK PRVENSTVA U MUŠKOJ I ŽENSKOJ KONKURENCIJI
Zimska stanka stigla je kraju, posljednje četiri utakmice prvog dijela prvenstva za odbojkašice i odbojkaše otvaraju se s utakmicama u subotu. Osim toga, Mladost Marina Kaštela u petak će kod kuće odigrati zaostalu utakmicu 4. kola protiv Murse Osijek.

U dva dana odbojkaši Mladosti i Murse Osijek odigrat će dvije utakmice. U petak je na rasporedu zaostala utakmica još iz četvrtog kola, a samo dan kasnije u drugom gradu iste ekipe odigrat će utakmicu 11. kola odbojkaške Superlige. Obje ekipe u dobroj su formi, ali branitelj naslova ipak je favorit u naredna dva sraza. Mladost još ne zna za poraz u prvenstvu, no Mursa se sa sedam pobjeda i dva poraza, ali i s utakmicom više, drži bod iza Mladosti te dva iza vodeće ekipe prvenstva. Ipak, u međusobnim susretima statistika je daleko na strani kaštelanskog kluba koji je od Murse u zadnjih sedam godina izgubio samo dva puta. Mladost bi pobjedom osigurala odličnu poziciju za doigravanje, a dobra vijest za njih je da dozvolu za igru imaju dva pojačanja iz Kolumbije Ruiz i Polchlopek.

Zaostala utakmica 4. kola:
Petak, 27.1.2017, 18:30h
Mladost Ribola Kaštela – Mursa Osijek

11. kolo:
Šibenik 91 – Karlovac
Mursa Osijek – Mladost Ribola Kaštela (21.15 sati)
Sisak - Rijeka
Centrometal – HAOK Mladost

Super liga (seniorke)

Kaštela DC u proljetni dio prvenstva ulazi s treće pozicije koju mirno drže četiri kola prije početka doigravanja. U subotnjem dvoboju protiv rovinjskog Rockwoola imaju priliku pobjeći na siguran razmak kojim će zapečatiti treću poziciju te u miru dočekati kraj prvog dijela prvenstva. Rocwool nije težak protivnik, u deset utakmica pribilježili su samo jednu pobjedu. Utakmica je po rasporedu u subotu u 17 sati u dvorani u Kaštel Starome. Utakmicu sude Ante Jukić i Joško Perajica.

Sjajan niz Marine ove sezone prekinut je u Rusiji gdje su izgubili u prvoj utakmici osmine finala Challenge kupa. Taj poraz nije uzdrmao njihove ambicije da u domaćem prvenstvu nastave nizati pobjede, a prva prepreka je u subotnjem okršaju s Novom Gradiškom. Nova Gradiška je četvrta ekipa lige s pet pobjeda i pet poraza. U borbi su za četvrto mjesto koje daje bolji plasman u doigravanju, sa pet bodova zaostatka za Kaštela DC. Protiv Marine Kaštela domaćin je igrao pet puta i u tih pet utakmica odbojkašice su uspjele osvojiti samo jedan set.

11. kolo:
HAOK Mladost – Osijek
Kaštela DC – Rockwool (17 sati)
Nova Gradiška – Marina Kaštela (19 sati)
Vukovar – Poreč


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij