hren
 

Pri kraju je prvi tjedan priprema kaštelanskih predstavnika u 1. Županijskoj ligi. Jadran lagano podiže tempo svoga rada za nastavak sezone koja do sada nije bila na očekivanoj razini jer potencijal ekipe nudi puno više. Stoga su u klubu zapeli za naporan rad kako bi se ostvario što bolji rezultat na proljeće.

Jadran je svoje pripreme započeo u ponedjeljak, 23. siječnja. Na prozivci su bili isti igrači koji su s Jadranom zaključili godinu. Treninzima su priključeni poneki juniori i kadeti kako bi se testirala budućnost koju Jadran ima u svojoj omladinskoj školi. Jedini potvrđeni odlazak jest odlazak Ivana Periša koji je dres Jadrana zamijenio dresom Goška. Prvu pripremnu utakmicu Jadran igra u srijedu protiv Vala, a očekuje se još nekoliko prijateljskih utakmica prije službenih natjecanja.

„Za sada još nema nikakvih pojačanja, uglavnom su to momci koji su do sada bili ovdje. Pružit ćemo šansu mladima da treniraju i da osjete taj veći nivo, tako da vidimo možemo li na njih računati. A kasnije, kako se pripreme budu odvijale, vidjet ćemo hoćemo li nekoga sa strane uzeti ili ne“, rekao je za Portal direktor kluba Mile Poljak.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij