JK KAŠTELA UZ BOK NAJBOLJIMA
Kaštelanski judaši proteklog su vikenda nastupili na međunarodnom turniru Profectus cup u Samoboru te u pojedinačnoj konkurenciji, između 495 natjecatelja, osvojili pet zlatnih, sedam srebrnih i 13 brončanih medalja, a uz to JK Kaštela pripao je pehar za osvojeno 4.mjesto u ekipnoj konkurenciji između 52 kluba čiji su se predstavnici ogledali na ovom turniru.

Od judaša JK Kaštela Nikola Zorotović osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji kadeta te srebro u konkurenciji mlađih kadeta.
Nika Perišić bila je najbolja u konkurenciji mlađih kadetkinja te druga u svojoj kategoriji među kadetkinjama.
Zlatnu medalju osvojila je i Jelena Brešković u konkurenciji mlađih kadetkinja, a u konkurenciji kadetkinja pripala joj je bronca.
Zlatnom medaljom okitio se i Fabian Jozić u svojoj kategoriji u konkurenciji dječaka do 14 godina.

Srebrnu medalju među kadetkinjama osvojila je Maja Franić, a ista je judašica među kadetkinjama bila brončana. Medalje istog sjaja, samo u obrnutim konkurencijama osvojila je i Ana Žunić.
Srebro je još pripalo i Luki Zorotoviću te Petri Barić u konkurenciji do 14 godina, a brončane medalje zaslužili su i Roko Jaman, Luka Milin i Ivan Škomrlj među kadetima, a Škomrlj je broncu osvojio i među mlađim kadetima, kao i Marija Ivakić.
Hrvatin Franić i Josip Rozga osvojili su treća mjesta i brončane medalje u konkurenciji dječaka do 14 godina.

Među judašima JK Dalmacijacement Stipe Iličić osvojio je zlato u konkurenciji dječaka do 12 godina, dok je u istoj konkurenciji Luka Sabljić osvojio srebrnu medalju.

Cementaši su na ovom turniru osvojili tri bronce i to Josip Taraš među dječacima do 14 godina te Jure Šego i Laura Kesovija među djecom do 12 godina.

Judaši oba kaštelanska kluba ostvarili su i niz plasmana od 5.do 9.mjesta.


KOMENTARI: