PRIPREME U KAŠTELANSKOJ MOMČADI
Rukometaši RK Ribola Kaštela, danas, u utorak 31. siječnja, s početkom u 18 sati, u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu, igraju prijateljsku utakmicu protiv RK Izviđač iz Ljubuškog, koja će biti još jedan pokazatelj kako su odrađene dosadašnje pripreme.

Do početka prvenstvenih utakmica ima još petnaestak dana, a Kaštelani su do sada odigrali tri pripremne utakmice protiv niželigaških klubova, Zadra, Olimpije i Balić&Metličić, a sve tri utakmice, kao što se i očekivalo, dobili su s velikom gol razlikom.

Utakmica protiv Izviđača bit će dobar pokazatelj stanja jer su protivnici ekipa koja je prošle godine osvojila prvenstvo Bosne i Hercegovine i stekla status igranja u SEHA ligi. U ovom trenutku RK Izviđač je u dobroj formi i već u nedjelju u Ljubuškom igraju redovno kolo SEHA lige s mađarskim Vespremom, zbog čega je i njima ova utakmica u Kaštelima od važnosti.

- Pozivamo ljubitelje rukometa da danas dođu u Kaštel Sućurac i pogledaju utakmicu na kojoj će se predstsviti  i naša nova pojačanja za predstojeću sezonu – poručili su iz RK Ribola Kaštela.

Treba napomenuti da sutra, u srijedu, 1. veljače, u 19:45 sati, RK Ribola Kaštela u Kaštel Sućurcu igra još jednu prijateljsku utakmicu protiv RK Split,  koji se ove sezone bori za ulazak u Premijer ligu.


KOMENTARI: