POJEDINAČNI I EKIPNI USPJESI NA SENIORSKOM PRVENSTVU
Judaši i judašice JK Kaštela i JK Dalmacijacement ovog su vikenda nastupili na prvenstvu Hrvatske za seniore i još jednom obradovali sve svoje poklonike osvojivši nekoliko medalja, od kojih je najsjajnija medalja Mije Mihovilović, koja je postala nova državna prvakinja.

Prvenstvo Hrvatske održano je u dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu, a nastupilo je 153 judaša i judašice iz 37 klubova.

Natjecatelji kaštelanskih klubova na prvenstvu su osvojili jednu zlatnu, dvije srebrne i dvije brončane medalje, a odlična ženska ekipa JK Kaštela, unatoč tek tri natjecateljice, osvojila je pehar za treće mjesto u ekipno konkurenciji.

Judašice i judaši JK Kaštela na prvenstvu su nastupili pod vodstvom trenera Boška Rozge, a njih četvero kući su se vratili s tri medalje.
Mia Mihovilović postala je državna prvakinja u kategoriji do 70 kg, dok su Martina Žarković u kategoriji do 52 kg i Nina Jurić u kategoriji do 78 kg, državne viceprvakinje.
U muškoj konkurenciji, u kategoriji poviše 100 kg, Ante Batinić osvojio je peto mjesto.

Iz JK Dalmacijacement, pod vodstvom trenera Josipa Barića,  na prvenstvu su se medaljama okitili Lovre Barišić osvojivši broncu u kategoriji do 66 kg kao i Vlatka Barić osvojivši treće mjesto u kategoriji do 78 kg.
Darko Orošnjak bio je peti u kategoriji do 81 kg, Mislav Ljubenkov osvojio je sedmo mjesto u kategoriji do 90 kg, a na deveta mjesta plasirali su se Marin Vujić u kategoriji do 81 kg i Ivan Kapetanović u kategoriji do 90 kg.
Toma Antunović ovog puta ostao je bez plasmana u kategoriji do 73 kg.


KOMENTARI: