CIJELI NIZ MEDALJA
Oba kaštelanska kluba, JKKaštela i JK Dalmacijacement, imali su svoje predstavnike među 556 natjecatelja iz 55 klubova iz 12 zemalja, koji su se ogledali na tatamiju međunarodnog Kupa Samobora, turniru koji se održao u samoborskoj dvorani škole Bogumila Tonija.

JK Kaštela, pod vodstvom trenera Nenada Buzova, Ante Batinića i Jerka Mrkovića, na turniru je nastupio s 23 judaša i judašice te su osvojili 14 medalja, dok su judaše i judašice iz JK Dalmacijacement predvodili treneri Josip Barić i Hrvoje Delaš, a njihovih 18 natjecatelja osvojilo je 12 medalja.

Zlatne medalje pripale su Maji Franić, Josipu Rozgi i Nikoli Zorotoviću (dvije) iz JK Kaštela te Anti Kuzmi Grubišiću, Ivi Krišto i Katarina Krišto iz JK Dalmacijacement.

Cementaši Lea Delić, Luka Delić i Mislav Goić osvojili su srebrne medalje, kao i članovi JK Kaštela Luka Milin i Nika Perišić (dvije).

Brončane medalje pripale su Maji Franić, Stjepanu Botiću, Mariji Ivakić, Fabianu Matijaci, Ivani Zorotović, Luki Zorotoviću i Jakovu Žuniću iz kluba iz Rudina, a bronce su osvojili i Lana Jerkunica, Dora Dumančić, Petar Jerčić, Jure Šego, Josip Taraš, Petar Radačić i Katarina Krišto iz JK Dalmacijacement

U ekipnom plasmanu JK Kaštela osvojio je peto, a JK Dalmacijacement deveto mjesto po broju odličja.


KOMENTARI: