Četiri utakmice ostale su do kraja regularnog dijela rukometne Premijer lige. Ribola Kaštela nastavlja borbu za opstanak domaćom utakmicom protiv neugodnog Poreča. U susretu 13. kola 2. HRL – jug za seniorke Marina Kaštela ugošćuje drugoplasirani Orkan.

Ribola Kaštela u prošlom kolu je po prvi put ove sezone zaredala dvije utakmice s bodovima. Nakon odlične pobjede protiv Zameta (30:22),  u Varaždinu su uzeli prvi bod u gostima (24:24) te tako nastavili odlučnu borbu za opstanak.
U novom domaćem susretu Ribola dočekuje Poreč, četvrtu ekipu prvenstva. Poreč se na ulasku u proljetni dio prvenstva susreo s tri jake ekipe i pritom doživio samo jedan poraz. Vodeću Dubravu zakinuli su za bod u gostima, a potom u prošlom kolu svladali Metalac. U međusobnim susretima s Ribolom Porečani imaju više pobjeda, a u jesenskom dijelu prvenstva Ribola je od njih doživjela visoki poraz od 27:18.

Utakmica je po rasporedu u nedjelju u 18 sati u dvorani na Sokolani.

15. kolo:
Umag – Spačva
Gorica – Zamet
Rudar – Varaždin
Ribola Kaštela – Poreč
Metalac – Dubrava

2. HRL – jug (seniorke)

Trinaesto kolo vraća Marinu Kaštela na domaći parket s novom utakmicom u 2. HRL – jug. U goste stiže četvrti Orkan koji je u dosadašnjih deset odigranih utakmica upisao šest pobjeda i četiri poraza. Marinke imaju sedam bodova prednosti nad Orkanom, ali su ipak više usmjerene na tri boda zaostatka za vodećim Petasonom. Kaštelanke su u jesenskom dijelu prvenstva svladale Orkan s 23:17, a u domaćem susretu očekuje se ukupno deseta pobjeda ove sezone.

Utakmica je u nedjelju u 20 sati u dvorani na Sokolani.

13. kolo:
Sinj – Hoteli Makarska 37:28
Petason Vranjic – Zadar
ŽARK Split – Dubrovnik
Marina Kaštela - Orkan
Metković, slobodan


KOMENTARI: