hren
 

KADETI SPLITSKOG I KAŠTELANSKOG KLUBA
Lijepe vijesti proteklog su vikenda stigle sa splitskih Gripa, gdje je održano prvenstvo Dalmacije u stolnom tenisu za kadete, s kojeg su u Kaštela stigle dvije  medalje u pojedinačnoj konkurenciji.

Tia Grgin, mlada Kaštelanka koja nastupa za STK Split, postala je prvakinja Dalmacije među kadetkinjama, premoćno savladavši svoje protivnice, dok je mlađi kadet Staš Mandarić, član STK Donja Kaštela, postao viceprvak.
Mandarić je do drugog mjesta na natjecanju došao osvajanjem prvog mjesta u skupini, a u četvrtfinalu i polufinalu pobijedio je predstavnike STK Split, rezultatima 3:0.
Pobjednik u konkurenciji kadeta na ovom je natjecanju bio Splićanin Roko Zorić. Ekipno kod kadeta titula je otišla u Vela Luku, dok je najbolja ekipa ona iz STK Split.

Staš Mandarić i članovi STK Donja Kaštela na nedavnom natjecanju u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji na kvalifikacijama za prvenstvo države ostvarili su zapažen rezultat, osvojivši također drugo mjesto, što je rezultat rada u donjokaštelanskom klubu.

Dio kluba, ovom su prilikom poručili iz STK Donja Kaštela, mogu postati svi zainteresirani dječaci i djevojčice, rođeni 2006. godine i mlađi, koji se žele pridružiti Školi stolnog tenisa, na adresi Polinovac 8, Kaštel Novi, a sve informacije mogu dobiti pozivom na mobitel 098/439-537.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij