POSLJEDNJE KOLO ZA SENIORKE
U subotu je na rasporedu posljednje kolo drugog dijela prvenstva za seniorke. Kaštela DC u Osijeku trebaju doći do sva tri boda kako bi osigurala treće mjesto, dok Marina Kaštela u Zagrebu gostuje kod HAOK Mladosti.

Kaštela DC imaju posljednju šansu da se dokopaju treće pozicije uoči doigravanja, koja bi odbojkašicama donijele lakši ždrijeb u četvrtfinalu. Trenutna forma nije na strani Malenih koje nisu upisale pobjedu u drugom dijelu prvenstva. Međutim, jedina četiri boda prenijele su upravo iz utakmica protiv Osječanki koje su već na početku prvenstva u gostima pobijedile rezultatom 3:0, dok su u drugom srazu ove sezone izgubili u petom setu. Odbojkašice Osijeka u boljoj su poziciji, a s prikazanom igrom protiv Mladosti i Marine Kaštela slove kao favorit u nadolazećoj utakmici. Utakmicu sude Milan Zamaklar i Domagoj Vinković.

Marina Kaštela nadomak je senzacionalnog uspjeha, biti neporažen u dvadeset utakmica i bez izgubljene utakmice doći do doigravanja nikome još nije pošlo za rukom. Na putu im stoji nitko drugi doli HAOK Mladost, ljuti rival koji je već umoran od silnih poraza koje im je Marina nanijela čitavu sezonu. Može li Marina još jednom slomiti domaćina ili će pak HAOK Mladost zadati gošćama prvu mrlju u prvenstvu saznat ćemo u subotu s početkom u 19:30 sati. Utakmicu sude Tajana Kramar Šandl i Tomislav Adamek.

12. kolo:
Subota, 25.3.2017.
Osijek – Kaštela DC, 19 sati
HAOK Mladost – Marina Kaštela, 19:30 sati


KOMENTARI: