hren
U trećem kolu II HRL jug za žene ekipa Kaštela je bila gost u Vrgorcu. U izjadnačenoj utakmici ni jedna ni druga ekipa nisu uspjele znatno se odvojiti, stvoriti razliku te dovesti utakmicu u mirne vode. Nažalost suci nisu imali ujednačen kriterij za obje ekipe, te se borba ipak boljih kaštelanki pretvorila u borbu živaca.

Kaštelanke su ipak odigrale utakmice u športskom duhu, dajući sve od sebe, međutim čudne odluke sudaca su ipak bile presudne za konačni rezultat.

REZULTAT:
ŽRK VRGORAC-ŽRK KAŠTELA 22:21

U sljedećem kolo kaštelanke ugošćuju ekipu Orkana iz Dugog Rata. Utakmica se igra u nedjelju, 22.10. u gradskoj dvorani u Kaštel Starom s početkom u 9 i 30.

U županijskoj ligi, na ŠC Sokolana kaštelanke su ugostile ekipe Makarske. Ekipe 94 i ekipa 92 su bile mnogo nadmoćnije od svojih protivnica, dok je ekipa 90 izgubila velikom razlikom.

REZULTATI:
ŽRK KAŠTELA 94: ŽRK MAKARSKA – 16:2
ŽRK KAŠTELA 92: ŽRK MAKARSKA – 23:12
ŽRK KAŠTELA 90: ŽRK MAKARSKA – 9:27

U subotu 21.10. gosti su ekipa Hvara koji se od ove godine ponovno natječu u županijskoj ligi. Utakmica se igra na ŠC Sokolana s početkom u 10 30h.

Započinje i državno prvenstvo za djevojčice 94. Prvi krug se igra u nedjelju u Kninu, a na turniru su ekipe Sinja, Splita, Knina i Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij