Uvjerljivom pobjedom u derbiju kola protiv solinske ekipe Dar mar aktualni prvaci Školjke 'Katić' praktički su stavili i drugu ruku na pobjednički pehar koji se dodjeljuje prvaku malonogometne lige grada Kaštela.

Čvrstom i pokretljivom obranom neutralizirali su sve napade Solinjana a pogocima Katalinića i Plazonića na samom početku utakmice pokazali su protivniku da misle ozbiljno te da ipak igraju s prvacima. Pogodak Madžara početkom nastavka, u 22.minuti, ulio je neku nadu igračima Dar mara koja je trajala do pred sam kraj utakmice, međutim s drugim pogotkom Plazonića te s dva pogotka Livaje u par minuta otklonjena je svaka neizvjesnost oko pitanja pobjednika.

Štafilićani kao prvi pratitelji 'Školjkaša', pomalo neočekivano su se poskliznuli protiv dobrih momaka iz ekipe CB 'Arka'. Utakmica je bila puna neizvjesnosti, Štafilićani su preko Barana poveli u 15. minuti, međutim samo dvije minute kasnije Klapež izjednačuje za ekipu CB 'Arka'. Početkom nastavka Jukić dovodi momke iz ekipe CB 'Arka' u vodstvo koje su držali do 38. minute kada Čavka postiže izjednačujući pogodak za Štafilićane koje je bilo kratkog vijeka pošto je Suman u istoj minuti postigao pogodak za vodstvo svoje momčadi koje su uspjeli sačuvati do kraja utakmice.

Ekipa Vinišća s novom, uvjerljivom pobjedom, bila je uvjerljiva protiv momaka iz Bonita što pokazuje i konačan rezultat te su time pokazali konkurenciji da ne misli prepustiti nikome svoje treće mjesto na tablici,

Te treće pozicije, za sada , ne odriču se niti momci iz ekipe Marina Kaštela koji su već u 22. minuti vodili s 3:0, međutim s dva brza pogotka momci iz Marine doveli su utakmicu na prag neizvjesnosti, međutim za nešto više nisu imali dovoljno snage i preciznosti.-

Sličan scenarij gledali smo i na zadnjoj utakmici, s dva pogotka Topića ekipa Mladeži HDZ-a vodila je nakon prvog dijela s 2:0 protiv nervoznih momaka iz ekipe Sv. Bare. Tu prednost Mladež HDZ-a držala je do posljednje četvrtine utakmice kada pogocima Turkovića u 32. minuti te malo kasnije i Duvnjaka momci iz ekipe Sv. Bare uspijevaju izjednačiti. Za nešto više nisu imali snage niti preciznosti.KOMENTARI: