hren
 

BICIKLISTIČKA UTRKA 2ISLANDS ON 2WHEELS
Biciklistički klub Kairos, u suradnji s Gradom Trogirom, TZ Trogir i BBK Orlov Krug, za sve ljubitelje biciklizma organizira Trogir Bike Week 2017, koji će se održati od 19. do 23. travnja, a u odnosu na prošlogodišnju rekreativnu utrku za bicikliste 2Islands On 2Wheels, koja je izazvala veliki interes javnosti, ove su godine odlučili ići i korak dalje, uz moto imamo sve što druge utrke imaju, ali nitko nema ono što mi imamo.

Trogir Bike Week tako uključuje start 2. etape Tour of Croatia, biciklističke utrke o kojoj ne treba puno govoriti, jer već treću godinu za redom okuplja više od 20 timova iz samog vrha Svjetske biciklističke organizacije. Najbolji biciklisti u  šest etapa preći će preko tisuću kilometara preko Hrvatske, a zahvaljući ovoj utrci slike iz naše zemlje i samog Trogira moći će vidjeti gledatelji u čak 177 zemalja svijeta putem prijenosa Eurosporta i Eurosport Asiae. 

Sami start druge etape, duge 123 kilometra, s trogirske rive kreće u srijedu, 19. travnja u 13.40 sati, čime će ujedno biti označen početak ovogodišnjeg Trogir Bike Weeka, a tom će prigodom biti snimljena i još jedna milenijska fotografija.

Ovogodišnja utrka 2Islands On 2Wheels 2017  XCM/XCP, koja se boduje za Kup Hrvatske i  rekreativna utrka za bicikliste, s trogirske rive kreće u nedjelju 23. travnja u 13 sati, odakle se vozi preko čiovskog mosta te makadamskim putevima od Žednog do Slatina i natrag do cilja na rivi. Organizatori su zamislili da se Kup Hrvatske vozi u duljini od 65 kilometara (dva kruga), dok će rekreativci odvoziti stazu dugu 30 kilometara, odnosno jedan krug preko Čiova. 

Kako je samo na rekreativnoj utrci lani sudjelovalo više od 250 biciklista, organizatori ove godine računaju na  još veći broj sudionika, koje očekuju i bogate nagrade, dakako uz jedinstveni ambijent trogirske stare gradske jezgre i odličnu atmosferu koji ovu utrku čine posebnom, te tradicionalnu Trogirsku biciklijadu za sve građane Trogira.

Kao i prošle godine, organizatori su za sudionike utrke 2Islands On 2Wheels 2017  XCM/XCP  pripremili i tombulu s bogatim fondom  nagrada, koje su osigurale putničke agencije i bike friendly hotel, a prva nagrada je i više nego primaljiva, sedam noći za dvije osobe ALL INLCUSIVE HOTEL CARAYOU SPA - GLOBE TROTTER VOYAGE MARTINIQUE & IMPERIALIS SPLIT.

Svi zainteresirani više informacija o samoj utrci, kategorijama i načinu prijave mogu pronaći  na stranicama BK Kairos na www.bk-kairos.hr.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij