hren
 

Nakon dvije utakmice finalne serije trenutačan rezultat je izjednačen. Marina Kaštela u trećoj utakmici na domaćem parketu sada želi ponoviti uspjeh od prošlog tjedna te tako povesti s 2:1 u finalu. No, HAOK Mladost pokazala je u nedjelju da neće sjediti prekriženih ruku te ohrabreni stižu u Kaštel Stari.

U drugoj finalnoj utakmici Marina Kaštela nije uspjela napraviti preokret, pa su Zagrepčanke pobjedom produljile svoju nadu u prvi trofej ove sezone. Treća utakmica donosi mnogo, stoga iz oba tabora najavljuju napadačku igru jer su svjesni koliko puno ostvarena pobjeda donosi. S druge strane, ona ekipa koja izgubi u sutrašnjem susretu neće više imati prava na kiks. Marina ove sezone igra sjajno, no HAOK Mladost je u prošlom susretu pokazala svoju kvalitetu, pokazala je da neće tako lako prepustiti da Marina konkretizira svoju ulogu favorita.

„Sutrašnja utakmica je dosta rizična. Ona ekipa koja pobjedi bit će u velikoj prednosti. Zato se mi nećemo štedjeti, ići ćemo do kraja, do pobjede svom snagom. Nije mi važno što smo propustili prvu priliku da osvojimo titulu na domaćem terenu. Svejedno mi je, želimo doći do naslova, a sutra ćemo dati sve od sebe da nakon sutrašnje utakmice budemo tome još bliži“, rekao je trener Marine Milorad Krunić.

Finale:
Srijeda, 26.4.2017., 20 sati
Gradska dvorana, Kaštel Stari
Marina Kaštela – HAOK Mladost


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij