hren
 

JOŠ MEDALJA ZA JK DALMACIJACEMENT
Judaši JK Dalmacijacement prošlog su vikenda sudjelovali na dva turnira izvan granica Hrvatske, na African judo openu u Tunisu za kadete i juniore te na turniru za mlađe kategorije u talijanskom Tolmezzu. 

Na African judo openu u Tunisu sudjelovalo je dvjestotinjak natjecatelja iz 13 država iz Europe, Azije i Afrike.

Trener Josip Barić na ovo je natjecanje odveo tri natjecatelja, Katarinu Krišto, Lovru Barišića i Marina Jerkunicu.

Prvog dana natjecanja Katarina Krišto se natjecala u konkurenciji kadeta i osvojila drugo mjesto u svojoj kategoriji, dok je drugog dana, u konkurenciji juniora, osvojila treće mjesto.

U konkurenciji juniora treće mjesto u svojoj konkurenciji osvojio je i Lovre Barišić, dok je Marin Jerkunica osvojio peto mjesto.

Svo troje natjecatelja osvojilo je bodove, potrebne za sudjelovanje na europskom i svjetskom prvenstvu.

I dok je ovaj trojac osvajao medalje u Tunisu, njihove mlađe kolege borili su se s 500-tinjak judaša iz 63 kluba iz Italije, Austrije, Slovenije, Hrvatske, Slovačke, Malte, Poljske i Mađarske, na tatamiju u Tolmezzu te su tako sudjelovali u obilježavanju 40. rođendan kluba domaćina.

Treneri Hrvoje Delaš i Jure Vukadin poveli su na natjecanje sedam  judaša.

Jure Šego  osvojio je prvo mjesto u svojoj kategoriji, Stipe Iličić okitio se srebrnom medaljom, Luka Sabljic, Laura Kesovija i Lana Delic obogatili su klupsku riznicu s brončanim medaljama, Luka Vidovic ostvario je plasman na peto, a Dominik Milas na sedmo mjesto u svojoj konkurenciji.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij