hren
 

TREĆA UTAKMICA FINALA DOIGRAVANJA
Bitka za trofej najboljeg u državi nastavlja se u četvrtak trećom finalnom utakmicom. Trenutni rezultat je 1:1 te će ekipa koja pobjedi u narednom susretu biti u velikoj prednosti, a Mladost Ribola Kaštela ima prednost domaćeg terena.

Dvije Mladosti nastavljaju napetu trku za prvaka države. Kaštelani love svoju šestu uzastopnu titulu, dok Zagrepčani žele prekinuti njihovu dominaciju u prvenstvu. HAOK Mladost ove sezone osvojila je već dva trofeja (Superkup, kup) te je u obje utakmice nadigrala Mladost Ribolu Kaštela rezultatom 3:2. Isti rezultat bio je u drugoj utakmici finala s kojim se HAOK Mladost vratila u igru izjednačivši s 1:1.

„Moram reći da je ovdje riječ o dvije podjednako jake ekipe. U Zagrebu smo izgubili iako smo vodili 2:0, što me osobno malo iznenadilo jer sam mislio da će biti teže. Domaćin je onda odigrao stvarno odlično u nastavku utakmice te je pobijedio. Volio bih također spomenuti da je bilo nekoliko sudačkih pogrešaka koje su nas malo izbacile iz takta, ali pritom ne mislim osobno kritizirati suce već ukazati da je i najboljim sucima teško na takvom nivou suditi deset setova, po nekoliko sati uzastopno“, rekao je trener kaštelanske ekipe Ivan Rančić.

Na domaćem parketu Mladost Ribola Kaštela imat će podršku prepunih tribina, a rijetke su ekipe koje u Kaštelima dospiju do pobjede. Ipak, riječ je o dvije ekipe koje su više-manje podjednako jake, ali će samo jedna nakon ove utakmice biti nadohvat titule. Utakmica se igra u dvorani u Kaštel Starom, a sudit će Bojan Brlas i Milan Rajković.

„Očekuje nas nova teška utakmica. Mi ćemo morat poraditi na dvije stvari, posebno bih istaknuo servis koji je u Kaštelima puno bolji nego kad odemo u goste. Mladost nas je pobjeđivala u Superkupu i u Kupu u razdoblju kad smo imali problem sa ozljedama, pogotovo sa dizačima. Nakon toga smo se dobro posložili i u prvenstvu smo ih dobivali. Mi znamo što nam je činiti i vjerujem da ćemo iskoristiti prednost domaćeg terena“, rekao je za kraj trener Rančić.

Finale:

Četvrtak, 27.4.2017., 19:30 sati
Gradska dvorana, Kaštel Stari

Mladost Ribola Kaštela – HAOK Mladost


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij