GOŠK I JADRAN IGRAJU U SUBOTU
Valu su preostale još četiri utakmice ove sezone u kojima vodi borbu za opstanak. U subotu na Vukovar stiže Croatia iz Zmijavaca koja je u jesenskom dijelu prvenstva bila bolja rezultatom 4:0. U 24. kolu 1. Županijske lige Jadran (KS) dočekuje imenjaka iz Supetra, dok Gošk gostuje u Mravincima.

U borbi za opstanak još je dvanaest bodova na raspolaganju za svaku ekipu, a za čak osam klubova ostanak je neizvjestan. Među njima je Val koji je s četiri poraza u posljednjih pet utakmica zakomplicirao svoju situaciju, pa se u posljednje četiri utakmice osim oslanjanja na sebe treba osloniti i na rezultate iz drugih utakmica. U pretposljednjem domaćem dvoboju Val ugošćuje trećeplasiranu Croatiju. Ekipa iz Zmijavaca u drugom dijelu prvenstva ostvarila je čak osam pobjeda u trinaest utakmica te su s razlogom pri vrhu. U međusobnim dvobojima je podjednak omjer – po tri pobjede i remi u zadnjih sedam susreta. Utakmica je po rasporedu u subotu s početkom u 17 sati.

31. kolo:

Subota, 13.5.2017., u 17 sati
Orkan – Primorac (B)
Neretva – Junak
Zmaj (M) – Primorac 1929
Osk – Hrvace
Val – Croatia
Jadran (LP) – Omiš
Zadar – Gošk

Nedjelja, 14.5.2017., u 17 sati
Kamen – Hajduk II
Zmaj (B) – Neretvanac

1. Županijska liga

Situacija u 1. Županijskoj ligi gotovo je riješena; Glavice će sigurno u niži rang, dok je Uranija u prošlom kolu pobjedom protiv drugoplasirane Sloge (M) napravila veliki iskorak prema tituli. Trenutno imaju pet bodova razlike tri kola prije kraja. Kaštelanski klubovi nalaze se u gornjem dijelu ljestvice te sa samopouzdanjem dočekuju kraj prvenstva.

Jadran (KS) u subotu u 17 sati dočekuje imenjaka iz Supetra. Jadran (S) se nalazi na dvanaestom mjestu te će najvjerojatnije i sljedeće sezone boraviti u ovoj ligi. U proljetnom dijelu prvenstva imaju samo dvije pobjede, posljednja je upisana baš u prošlom kolu protiv Vinjana (1:0). U isto vrijeme Gošk gostuje u Mravincima kod Sloge. Sloga je prošlog vikenda izgubila izravnu bitku za prvaka, ali i dalje postoje teoretske šanse da dostignu Uraniju. Gošk je na proljeće pokazao da ima dobru ekipu koja uz dobrog trenera može nizati pozitivne rezultate.

24. kolo:

Subota, 13.5.2017., u 17 sati
Jadran (KS) – Jadran (S)
Vinjani – Mosor
Sloga (M) - Gošk

Nedjelja, 14.5.2017., u 17 sati
Postira Sardi – Glavice
Jadran (T) – Uskok
Mračaj – Urania
Mladost (P) - Omladinac


KOMENTARI: