PRETPOSLJEDNJE KOLO U 1. ŽNL
Tri kola prije kraja borba za opstanak još je aktualna u 3. HNL – jug. Val u subotu gostuje kod četveroplasiranog Neretvanca, dok Zmaj (M) kao glavni konkurent Valu na dnu gostuje u Hrvacama. Dvadeset i peto kolo 1. Županijske lige odigrat će se u nedjelju s početkom u 17 sati. Gošk kod kuće dočekuje Mračaj, a Jadran (KS) gostuje u Žrnovnici.

Val u posljednje tri utakmice ove sezone ulazi s novim trenerom. Davor Čop sjeo je na vruću klupu Vala početkom tjedna te u neizvjesnosti oko toga koliko će klubova ove godine ispasti mora učiniti sve što je moguće da Val ni u kakvim kombinacijama ne napusti trećeligaško društvo. Svoj debi Čop će imati protiv Neretvanca, ekipe koja je dugo vremena vodila borbu za naslov, a onda ih je niz kikseva sredinom proljetnog dijela prvenstva udaljio od titule. U međusobnim omjerima stoji podjednako – domaćin je uvijek odnio pobjedu, osim prije dvije godine kada je u Kaštel Starome bio 0:0. Utakmicu sudi Toni Bešker iz Solina, a pomagat će mu Matej Pavić (Split) i Ante Proso (Gata).

32. kolo:
Subota, 20.5.2017., u 17 sati
Gošk – Jadran (LP)
Omiš – Zmaj (B)
Neretvanac – Val
Croatia – Osk
Hrvace – Zmaj (M)
Primorac 1929 – Neretva
Junak - Orkan
Primorac (B) - Kamen

Nedjelja, 21.5.2017., u 17 sati
Hajduk II – Zadar

1. Županijska liga

Svih sedam utakmica 25. kola 1. ŽNL odigrat će se u nedjelju s početkom u 17 sati. Gošk će svoju posljednju domaću obvezu obaviti protiv pretposljednjeg Mračaja u potrazi za jedanaestom pobjedom ove sezone, čak osmom u proljetnom dijelu prvenstva. U isto vrijeme Jadran (KS) nove bodove lovi u Žrnovnici protiv Mosora koji se nakon niza loših rezultata trgnuo u prošlom kolu pobijedivši Vinjane s 2:1.

25. kolo:
Nedjelja, 21.5.2017., u 17 sati
Mladost (P) – Postira Sardi
Omladinac – Sloga (M)
Gošk – Mračaj
Urania – Jadran (T)
Uskok – Vinjani
Mosor – Jadran (KS)
Jadran (S) - Glavice


KOMENTARI: