DRUŽENJE RODITELJA I ODBOJKAŠICA
OK Kaštela Cemex Dalmacijacement  proteklog je petka održao manifestaciju pod nazivom Dan otvorenih vrata u OŠ Bijaći u Kaštel Novom.Sportsko druženje odbojkašica mlađih dobnih kategorija i njihovih roditelja organizirao je klub pod vodstvom trenera Ivane Bašić i Maria Stipkova.

U realizaciji programa aktivno su sudjelovale i odbojkašice OK Kaštela Cemex DC Dora Matas, Ivana Stojan, Ivana Prkačin, Marina Rodin, Tamara Barišić i kapetanica prve ekipe Nika Stanović.

Sudjelovalo je 30 roditelja i 45 odbojkašica .

Cilj ovoga druženja bio je upoznati odbojkašice i roditelje sa bogatom povijesti kluba, a prikazana su dva filma o radu škole odbojke Malena.

Posebno zanimljiv i zabavan dio odnosio se na natjecanja roditelja u igricama koje se inače provode s djecom. Natjecateljski duh roditelja nije izostao, uz pregršt smijeha i zabave.
Roditelji su se također odbojkaški uhvatili smečiranja, serviranja i to sve zajedno sa svojom djecom, što je i bio glavni cilj manifestacije.

Druženje je završilo revijalnom utakmicom između odbojkašica prve ekipe i trenera kluba, a radost druženja bila je očigledna pa je tako dogovoreno novo druženje vrlo skoro.


KOMENTARI: