hren
 

OSMINA FINALA U PONEDJELJAK I UTORAK
Na betonskom igralištu kod crkve u Kaštel Lukšiću odigrano je drugo kolo turnira na male branke. Barin izvještaj i raspored osine finala pročitajte u nastavku...

IZVJEŠTAJ UTORKA 18.07:

U prvom susretu u 18.00 vidili smo zaostali susret 1.kola između ekipa ŽIVI ZID i CAFFE BAR FARAON INTER KL. Unatoč ranijoj uri tribine su bile sasvim solidno popunjene, a sami razvoj utakmice je opravda i odaziv publike i očekivanja. Za Živi zid istrčali su u odličnoj formi Podrug, Jerčić, Lulić i Grubelić koji su u startu imali inicijativu. Za KL istrčali su Livi mlaji, Dino, Ante, Marko, Nikola i Stipe. U tvrdoj utakmici istakao se ponajviše Mirko Livaja koji je manirom svog oca vrtija, izluđiva i zabija i na koncu pobjedom 3:6 KL odveja u 2.kolo na megdan Alasu, a Živi zid na pizzu u Buže.

U 19.00 vidili smo prvu utakmicu 1.Dičjeg turnira na male branke Kaštel Lukšić 2017 u kategoriji 2005. godište i mlađi, a istrčali su lušićki NO NAME BOYSI i gomilička DICA GOŠKA.
Za No name boyse su Vranješ, Tikvić i Radman svaki zabili po 3-4 gola, a za Dicu Goška istakli su se Franić i Milić, a sve pod budnom paskom stručnog voditelja Marinka Milića. Rezultatom 11:6 No name boysi idu u polufinale, a poraženi Dica Goška po jumbo pizzu u Buže našeg sponzora Mate Ivande.

U 19.30 istrčali su splitska JAZZBINA (KREMA) i trogirski DARIO PROMET. Start je bija izjednačen sve dok Nuića na branci Darija Prometa nije zaminija stari as Željko Prga kojega je zdušno Joško Jelavić udarna igla Jazzbine bušija i izbušija s 4 komada. Do kraja škvadra iz Jazzbine je na krlima Ivišića, Tomasa, Džeke, Zovka i Vučevića lagano vrtila balun i otplesala u osminu finala pobjedom 7:2.

U 20.20 čekali smo derbi kola između Silviove MJENJAČNICE TARA i majstora malih branki CAGEBALL RAŽINE. Ka šta smo i očekivali kad su na jednoj strani počeli vrtit balun majstori futsala Šestić, Prgomet i Magdić pojačani domaćim asevima Šikijem i Malešom, a na drugoj Škugor i dva Junakovića dobili smo dojam da im El Pozzo iz Murcie nije ravan. U svemu tome Maleš je vreba i dobija priliku koju je iskoristija...lukavim šutem s gola na gol na praznu branku načeja je Ražine, a kad je Ivan Škugor falija penal, voda je krenila na Tarin mlin i pobjedom 7:2 idu u osminu.

U 21.10 na teren su po prvi put na ovogodišnjem turniru istrčali veterani i to NK GOŠK i KAŠTEL ŠTAFILIĆ. Za Gošk su istrčali Bandić, Radoš, Tarašić, Rogulj, Janković, Zebić i Vukasović...cila armija, a za Štafilić Mijo. Gero, Kapula, Jim, Lija i Gluić. U tvrdoj partiji do bola najviše se istaka Šime Zebić kod Goška s 3 pogotka, a za Štafilić Lija i Gluić pa regularni dio završava rezultatom 3:3. Na penale Gluić griješi i NK GOŠK ide u veteransko polufinale. Posli su se obe ekipe kod Okija malo zabavile, pojile, popile i vrtile memoare otprije 300 godin kako i priliči veteranima.

U 21.50 sastali su se oporavljena i odmorna od sinoć MESNICA MRKI i DUGA CESTA. Stvarno odlična tekma u kojoj Mrki od starta pomalo vodi ponajviše Pelinim solo prodorima i minom Stipe Đirlića, a kad su se pridružili Mrva i Vedro makinja se zahuktala. Kod Duge ceste moramo pored dobre igre Dumanića i Zagorca istaknit starog asa Edu Radmila koji je jednostavno briljira i šteta šta ga nećemo opet ove godine gledat...Pobjedom 6:4 Mesnica Mrki ide u osminu finala.

U 22.40 u zadnoj utakmici večeri vidili smo sraz između ekipa CAFFE BAR FARAON kojeg je vodio Hrvoje Višić protiv ekipe Ike Prolića RUO ARENA 2. Iako se Faraon pojača s dva Kirevska i unatoč miljun udaraca na vrata, penalu i silnoj želji ostali su na 0 pogodaka...nevjerojatno. Na drugoj strani, sućurani su sve greške mudro i nemilosrdno kažnjavali. Svako po gol (Marić, Dević, Elez, Bonacin, Biočić) i pobjedom 0:6 Ruo Arena 2 je otpilotala u osminu finala.

Utakmice su odsudili Denis Ninčević Nina i Ante Klepić.

IZVJEŠTAJ SRIJEDE 19.07:
U 19.00 na teren su istrčala naša draga dica i to GUSARI protiv MAJSTORA. Voditelj Gusara Mate Delić je posla dva sina Roka i Luku, te Jakova, Tea i Antonia, a baba Ankica Savin voditeljica Majstora Duju, dva Marka, Lovru i Maka. U žestokom i napetom trileru Gusarima je u završnici pri rezultatu 3:4 triba korner za penal kojega su i dobili, ali falili i tako je ostalo, pa su Majstori otišli u polufinale.

U 19.30 istrčali su veterani i to solinski FAST FOOD SUPER PAJO i domaći BARE I PLAĆENICI. Pajo nije moga istrčat zbog kolina, pa su zato doveli starog asa Uroša Cipcija Cilu koji se živ umeja i namistija Bubiju gol za početno vodstvo jer je Slaven malo spava. Ulaskom u igru čuvenih Mate Delića i Ivana Šunjića, podigla se igra Bare i Rabadana, pa sa mnoštvo atraktivnih golova u kojima su pokušali sudjelovat Neno i Boško semafor staje na 4:12. Vridi pofalit Orlu koji je zabija gol Bari pri rezultatu 3:11, bravo Orla!!! Bare i plaćenici u polufinale, a Pajo u legendu! Okac je ka i uvik počastija veterane nakon utakmice čije su misli u rikverc lutale od dana današnjega do 70-ih godina prošlog milenija.

U 20.10 sastali su se neprikosnoveni RESTORAN INO 1 i splitsko osvježenje PO NOGI GA Tina Vrcelja. Ka šta smo i najavili INO 1 u Lukšiću ima omjer ka Nadal u Roland Garrosu, a kako je originalna postava (Božo, Kova, Matija, Lega plus Ante Slugan sin Joška velikog voditelja) opet na okupu, svi očekuju i šestu titulu zaredom. "Po nogi ga" je uspija zabit počasni gol i to Dario Zulim, ali dalje nije moglo. Kod Ina su bratski zabijali svi po 3-4 komada i sa pobjedom 12:1 otpilotali u osminu finala.

U 21.00 istrčali su domaći CAFFE BAR TWISTER i splitska ČISTOĆA. Twister slično ka i Ino u ful sastavu i sa velikim i realnim ambicijama za osvajanje sa Romićem, Špirom, Okcen, Sunarom, Švabom, Muselinom, Matijevićem i tihim i samozatajnim voditeljem Bilandžićem. Čistoća sa starim asevima zaslužnim veteranima i bivšim osvajačima velikih turnira i to Delić, Pavela, Grubišić, Mišković, Kovačević, Lauš i Janković...Da su se sastali prije 20-ak godina tipovali bi možda na Čistoću, ali sad je ostalo da je Čistoća skupo prodala kožu. Reka je Okac posli utakmice da će bar dvi noći osjećat Pavelin lakat, pa se nameće zaključak da bi ove godine Čistoća mogla do kraja u veteranskom dijelu turnira. Pobjedom 8:4 Twister ide među 16 najboljih ekipa na svitu.

U 21.50 vidili smo lipoticu ne večeri nego kola, atomski nogomet između ekipa ŠKOLJKE KATIĆ i RUO ARENA 1. Sa Školjkama je Mlađo Rožić ove godine odlučija osvojit turnir jer mu to fali u njegovoj bogatoj kolekciji, ali ista priča se ponavlja i sa najvećom živućom, hodajućom a bogme i trčećom legendom Nikolom Tomičićem. U šahovskoj partiji Školjke lagano preuzimaju inicijativu i postižu pogodak iz jedne sretne okolnosti, a kad je Pejovski falija penal činilo se da je to to. Međutim, Tomičić šiba Asanovića i Nikolića koji u presingu izjednačavaju i u ruletu penala Pejovski ispravlja grešku i pobjedom 5:6 vodi škvadru među 16. Šteta za Mlađin faliveni penal, ali sindrom Bađo, Piksi, Maradona je opće poznat.

U 22.40 sastali su RESTORAN BUŽA i mladi VALAŠI iz Staroga. Valaši na krililma Vladušića, Grbeše, Džanka i Maretića nabijaju opak tempo i vode, ali Buža se na krilima Mišerde, Skelina i Kopaša vraća u život i preokretom 8:4 idu u osminu. Moramo pofalit i Bricu jer se gol glavom na malin brankama ritko viđa.

Sve utakmice odlično su odsudili Denis Ninčević i Ante Klepić.
Pogram kao i uvijek tečno je vodio bard voditeljstva Neno Knežević ili jednostavno Babo.

IZVJEŠTAJ PETKA 21.07:
U 19.00 istrčali su naša draga dica PLAĆENICI protiv BARABA. Za Plaćenike Ljubić, Protega, Omašić, Burić, Plazonić, Bošković i Buljan, a za Barabe Barbić, Čavala, K.Blažević, M.Blažević, Kuzmanić, Miljak i Dugeč. Plaćenici s par krivih dodavanja daruju Barabama početno vodstvo i još nekoliko kornera, što je Marin Kuzmanić s 3 pogotka znao iskoristiti. Kod Plaćenika se istakao Marko Felicio Protega golom iz igre pa penala, ali dalje nije išlo. Pobjedom od 2:3 Barabe idu u polufinale koje će se igrati u petk 28.07. kad bude polufinale starijih, a Plaćenici su se utješili jumbo pizzom iz Restorana Buža.

U 19.30 sastale su se veteranske legende nešto mlađa splitska ČISTOĆA i nešto stariji domaći STARI PASI bez Konse i Strize što se kasnije ispostavilo kao veliki hendikep. Par početnih grešaka u dodavanju Starih pasa, pa Belo je ispinija na Grgu, Stipu i Ninu, a na Semaforu 5:0 za Čistoću ponajviše zaslugama Aljoše Grubišića a pridružili su mu se Kovačević i Pavela. Kad je izgledalo da su gotovi, Stari pasi se dižu iz pepela i presingom smanjuju na 2:5 i da je Stipe bija malo precizniji iz penala i igre, ko zna šta bi bilo...Ovim rezultatom Čistoća ide u polufinale u idući petak 28.07., a protivnika će saznati večeras nakon izvlačenja parova.

U 20.10 na teren su izašli ZRAČNA LUKA i JABULANI. Buzov je zabija 4 komada za Zračnu luku ali je napravija bar još toliko ludorija, pa je Šunjić doša na svoje i sa ni manje ni više 6 komada potopija Zračnu (ne morsku) luku i pobjedom 5:9 odveja Jabulani u još jednu osminu. A ko će sad živit od njega...a mentor Ante Perišić će se moć na rivi dičit svojim pulenom.

U 21.00 gledali smo mini derbi između ALASA i CAFFE BAR FARAON INTER KL. Počelo je tvrdo ka šta su svi i očekivali, a svaki korner je bija ka proliće nakon zime. Krešo je izrotira Šukera, Nevena, Miju, Franu i Škopu, ali nijedna kombinacija nije bila prava. Na drugoj strani golmani Zec i Dino su suvereno vodili igru Inter KL da bi Dolić i Juričić golovima i pobjedom 0:4 odveli CB Faraon Inter KL u osminu na sriću svojih voditelja Dule i Tonća.

U 21.50 istrčali su sućuraćka RUO ARENA 3 i domaći pomalo legendarni AYC pojačan bravuroznim Štakijem. AYC je oduvik bija ekipa koja se nadmeće u golovima, nikad šahisti i tako je bilo i ovaj put. Armanda, Šiškov i Buzov su kažnjavali svaku Ribinu grešku, tako da AYC nije kapitalizira Štakijeve euro golove, pa pobjedom 10:8 RUO Arena 3 ide u osminu u koju su ove godine ušle sve sućuraćke ekipe...nije proliće, ali sućuraćko lito, pa neka se sućurke ponose svojim ratnicima!

U 22.40 u zadnjem susretu večeri našli su se BEACH BAR VUOLEZ VOUS i MORNAR. Mornar u svojim redovima ima dva izrazito rastrčana igrača Ivicu Grbešu i Luku Šarića koji se s 2 gola samo estetski pripomoga Mornaru da ostane u igri. Na drugoj strani još jedan one man show u režiji Ivana Ćurkovića Žutog koji je pored 4 gola pokaza stare ali i nove finte u sportu zvanom nogomet. Pobjedom 7:3 Vulevu ide u osminu.

Sve utakmice odsudio je sve bolji, sigurniji i nasmješeni Ante Klepić.

IZVJEŠTAJ SUBOTE 22.07.
U 19.00 istrčala su naša predraga dica i to Čogeljina 1.LIGA i Marunicin NK GOŠK. Za 1.LIGU nastupili su Vidović, Vuković, Grgić, Čogelja, Milković i Avramović, a za NK GOŠK Marunica, Rožić, Kuzmanić, Jonjić, Šimleša i Varnica. Puno mlađi momci iz 1.LIGE nisu mogli parirat starijima u dresevima Goška, pa su Marunica, Kuzmanić, Jonjić i Šimleša svaki sa po par golova izborili polufinale konačnim rezultatom 1:14. 1.LIGA je za utjehu dobila jumbo pizzu u Restoranu Buža.
NK GOŠK će polufinale igrat u petak 28.07. u 19.45 protiv BARABA. Drugi polufinalni par Dičjeg turnira su MAJSTORI i NO NAME BOYS koji će odigrati svoj susret također u petak 28.07. ali u 19.00 h.

U 19.30 istrčali su veterani CROATIA BLIZNA Mira Abaze i Ferkijevi TOVARI. U tvrdoj partiji nešto sitno golova u regularnom dijelu i to po gol Prde i hendikepiranog Maleša za Croatiu, a 2 gola Matka Zokića za Tovare i eto penala. Croatia je bila preciznija i izborila polufinale kao i prošle godine protiv Bare i plaćenika i to u petak 28.07. u 21.50. Napominjemo da će drugi par veterana NK GOŠK-ČISTOĆA svoj susret odigrat također u petak, ali u 20.15 h.

U 20.10 vidili smo dinamičan susret ka šta smo i predviđali između dugoratskog CAFFE BAR DONNA i AUTO OTPADA ROKO LA FUMEE. Unatoč rastrčanosti nije palo puno golova...za Donnu 2 komada Roguljića i 1 Novakovića, a za Roka 2 Ćunkina i 1 J.Stude i eto penala pri rezultatu 3:3. U godini s najviše promašenih penala po statistici, Josip Stude griješi i Donna ide u osminu finala rezultatom 6:5 di će ih čekat Rico bar i to u utorak 24.07. u 20.00 h.

U 21.00 istrčali su stari asevi i veterani BARE I PLAĆENICI protiv dijametralno suprotno mlađih momaka u narančastim dresevima RICO BARA, pa su Barinim starcima izgledali ka Van Basten, Gullit i Rijkard. Utakmicu dobro otvara Jarčević, pa se nadovezuje Cipci i eto 2:0 za Baru. Međutim, gol iskosa Ante Šalova i par kornera donose penal Zoranu Radeljiću i eto Rica na 2:2. Štoviše Rico ne staje i sa još dva komada vodi sa 2:4 da bi Cipci i Rabadan izjednačili na 4:4. Iako je Bare ima 4 kornera i skoro 4 minute za napravit peti nije uspija, pa eto još jednih penala. Svi su pogodili osim Bare koji je eto i u igri uspija falit penal, pa sa 2 falivena ide u ropotarnicu povijesti, a Rico u osminu finala rezultatom 5:6 di će ih čekat CB Donna, a igraju kako smo već rekli u utorak 25.07. u 20.00 h.

U 21.50 istrčali su Aldin SAMO SPINUT naravno iz Splita protiv starih aseva iz Staroga ekipe TRAMPULIN. Unatoč dobroj igri Berta Vidana i 2 postignuta gola uz pomoć još jednog Jadrićevog Trampulin nije moga dalje. Valja napomenit da je Spinut opet igra bez zamjene i stvarno su vitezovi. Ponovo se istaka Stefanović sa 4 gola i 1 Jarebice, pa pobjedom 5:3 idu u osminu finala di će ih čekat Restoran Ino 1, bogovi malih branki i to u ponediljak 24.07. u 22.00 h.

U zadnjem susretu večeri istrčali su CAFFE BAR LEONARDO MESNICE TANGAR protiv HOS ORIJA. Tangar se dodatno pojača Antom Đikićem koji je već osjetija slast osvajanja Prvenstva svita na male branke, pa smo mislili da Orij objektivno nema šanse, ali momci su pokazali da su pravi hrvatski vitezovi. Unatoč golu Đikića i čak 4 komada Đeme Nasupa, Tangar ide doma jer su u redovima Orija strašno raspoloženi bili Lozić i Bekavac sa po 3 gola i pobjedom 5:7 HOS ORIJ ide u osminu di ih čeka strašna MJENJAČNICA TARA i to u ponediljak 24.07. u 21.00 h.

Sve utakmice sa stopostotnom sigurnošću odsudio je Denis Ninčević Nina.

NAJBOLJI STRIJELCI NAKON 2.KOLA:
1. JOŠKO JELAVIĆ (Jazzbina Krema) 12
2. IVAN ĆURKOVIĆ ŽUTI (BB Voulez Vous) 12
3. VINKO BRITVIĆ (Restoran Buža) 9
4. IVAN ŠUNJIĆ (Jabulani) 9
5. JURE ŠIŠKOV (RUO Arena 3) 8
6. TONI KOVAČEVIĆ (Restoran Ino 1) 7

Raspored osmine finala

PONEDJELJAK 24.07.

20.00  RICO BAR – CAFFE BAR DONNA
21.00  MJENJAČNICA TARA – HOS ORIJ
22.00  RESTORAN INO 1 – SAMO SPINUT
23.00  RUO ARENA 1 –MESNICA MRKI

UTORAK 25.07.

20.00  BEACH BAR VOULEZ VOUS – RESTORAN BUŽA
21.00  RUO ARENA 3 – JABULANI
22.00  JAZZBINA (KREMA) - CAFFE BAR TWISTER
23.00  CAFFE BAR FARAON INTER KL – RUO ARENA 2

PROGRAM DO KRAJA TURNIRA:

***U utorak 25.07. prije zadnje utakmice izvršiti će se izvlačenje četvrtfinalnih parova, a termini su isključivo po redoslijedu

       izvlačenja.

***U srijedu 26.07. igra se četvrtfinale, a izvlačenje polufinalnih parova će se obaviti prije zadnje utakmice, a termini 

       isključivo po redoslijedu izvlačenja.

***U četvrtak 27.07. male branke se ne igraju zbog Hajduka, ali će zato biti 3. Prvenstvo Lušića u stolnom tenisu.
***U petak 28.07. je polufinalna večer (uključujući dicu i veterane)
***U subotu 29.07. male branke se ne igraju, ali će se igrati STREETBALL.
***U nedjelju 30.07. VELIKO FINALE (uključujući dicu i veterane)!!!


KOMENTARI: