hren
 

Udruga za Mali nogomet grada Kaštela kao nositelj razvoja malonogometnog sporta u Kaštelima započinje s prijavama za novu natjecateljsku sezonu Malonogometne lige grada Kaštela koja će se 20. godinu za redom odigravati u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom.

Od završetka prošle 19. sezone koja je završila dvostrukim trijumfom ekipe Školjke 'Katić' prošla su dva i pol mjeseca, u međuvremenu sva malonogometna događanja preselila su se na vanjske, otvorene terene. Odigrano je, u Kaštelima i bližoj i daljnjoj okolici ovog ljeta na desetke turnira, većinom na male branke, na kojima su ekipe iz našeg grada imale dosta uspjeha.

Približavanjem hladnijih dana, fokus većine zaljubljenika malog nogometa okreće se igranju u zatvorenim, zimskim hladnoćama i kišama primjenjenijim dvoranama. 

Stoga, sve zainteresirane ekipe, naročito one iz Kaštela, koje bi se htjele natjecati u Malonogometnoj ligi grada Kaštela iduće sezone, sve za njih potrebne informacije mogu dobiti kod tajnika Udruge na broj mobitela 091/907-9810, preko Facebook stranice Malonogometna Udruga grada Kaštela ili putem e-maila naše Udruge: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Prijave za popunu Malononogometne lige grada Kaštela, koja bi za iduću natjecateljske sezone trebala startati sredinom mjeseca listopada, otvorene su do 30. rujna 2017. godine.


KOMENTARI: