hren
 

Gomilički Gošk osigurao je nekoliko pojačanja uoči početka prvenstva koje bi trebale pokrpati rupe koje su stvorili odlasci šestorice važnih igrača. Već ranije trener Tomas izrazio je zabrinutost za stoperske pozicije i vezni red, a u međuvremenu je igrački kadar proširen za nekoliko novih imena.

Iskusni stoper Vinko Šarić predstavljen je prije dva tjedna kao značajno pojačanje iz Mosora, ali zbog ozlijede će izbivati prva dva kola. Značajno pojačanje stiže iz Uskoka, riječ je o veznjaku Ivanu Mihoviloviću koji je bio kapetan kluba. Klub se pojačao s nekoliko mladih igrača: iz sućuračkog Jadrana stigao je Dino Kovačević, Jakov Jakelić zamijenio je dres Dugopolja s Goškovim, kao i Marko Blažević koji je stigao iz Solina. Osim njih, dres Goška u narednoj sezoni nosit će dva bivša Valovca Toni Jurić i Ante Škopljanac.

Podsjetimo, Gošk u prvih pet kola čeka nekoliko teških utakmica. U prvom kolu dočekuju Orkana koji se nakon jedne sezone u 3. HNL vratio natrag. Potom imaju teško gostovanje u Klisu kod Uskoka, zatim su domaćini Postirama te slijedi gostujuća utakmica protiv još jednog bivšeg trećeligaša Omiša. Gradski derbi između Goška i Jadrana (KS) na rasporedu je tek u 12. kolu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij