hren

Nakon dvije odigrane utakmice Val je na začelju s nula bodova. Prve bodove tražit će u trećem kolu kada na njihov teren stiže Jadran iz Ploča. A ovoga tjedna započinje i 1. Županijska liga; Gošk na domaćem terenu dočekuje Orkan, dok Jadran (KS) putuje u Žrnovnicu.

Iako je prvenstvo dugo, dva početna poraza unijele su brigu u redove Vala. Val ove sezone igra s daleko najmlađom ekipom u ligi. Prosjek prve ekipe ne prelazi 20 godina, što je pohvalno, međutim, inzistiranje na mladima dugotrajan je proces koji se osjeti na rezultatu. Val ove sezone ne namjerava napasti sami vrh, ali za respektabilnu poziciju po sredini ljestvice potrebno je početi pobjeđivati. Jadran iz Ploča krenuo je s pobjedom i remijem, međutim, u posljednjih sedam susreta protiv Vala imaju tek jednu pobjedu i jedan remi. Utakmicu sudi Jerolim Čulina iz Pridrage, a pomoćnici će mu biti Šime Žilić (Škabrnja) i Josip Katuša (Raštane).

3. kolo:

Subota, 9.9.2017., u 17:00 sati

Gošk – Neretvanac

Kamen – Hrvace

Val – Jadran (LP)

Split – Urania

Primorac (B) - Imotski

Junak – Zmaj (B)

Nedjelja, 10.9.2017., u 17:00 sati

Primorac 1929 - Zagora

Croatia – Zadar

1. Županijska liga

Ovog vikenda započinje prvenstvo 1. Županijske lige. Mnogi će reći kako je ove godine 1. ŽNL nikad jača po imenima klubova koji se u njoj nalaze. Četrnaest klubova borit će se za prvo mjesto koje vodi u trećeligaško društvo, a među njima su i dva kaštelanska kluba.

Gošk se uoči prvenstva pojačao s nekoliko igrača s kojima bi trebao pokrpati rupe u obrani i u veznoj liniji. Zbog radova na terenu nisu boravili na njemu, ali su se stoga uigravali kroz čak sedam pripremnih utakmica. Prvih nekoliko kola imaju težak raspored, a već u prvom kolu dočekuju dojučerašnjeg trećeligaša Orkana koji je prije dvije sezone bio najbolji u županiji. Utakmicu predvode sudački trojac Mirko Odrljin, Ante Proso i Srećko Pleština.

Ni sućurački Jadran nema lak zadatak. U prvom kolu gostuju kod nekadašnjeg stabilnog drugoligaša Mosora, koji već drugu sezonu boravi u Županijskoj ligi. Prošle sezone počeli su dobro, ali su u drugom dijelu bili prilično oslabljeni, što su koristili drugi klubovi koji su protiv njih lako osvajali bodove. U međuvremenu se Mosor osnažio, a može li ipak Jadran do bodova vidjet ćemo uskoro. Za djelitelje pravde dodijeljeni su Mateo Budić, Mihael Kovačev i Ante Milinović.

1. kolo:

Subota, 9.9.2017., u 17:00 sati

Omiš – Uskok

Gošk – Orkan

Mosor – Jadran (KS)

Mladost (P) – Sloga (M)

Nedjelja, 10.9.2017., u 16:30 sati

Postira Sardi – Jadran (T)

Omladinac – Osk

Zmaj (M) – Hvar, 17h


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij