hren
 

Ovog vikenda rukometaše i rukometašice očekuje dvije derbi utakmice. U 1. HRL – jug Ribola Kaštela dočekuje jaki Split s kojim se očekuje da će voditi borbu za naslov. Nakon njih susret će odigrati Marina Kaštela i Dalmatinka koji se susreću u prvom kolu 2. ŽHRL - jug.

U drugom kolu Ribola Kaštela odigrat će susjedni derbi sa Splitom. Obje ekipe očekivano su startali sezonu pobjedom u lovu na naslov, no već u drugom kolu netko bi mogao biti zaustavljen. Utakmica je u nedjelju u 18 sati u dvorani na Sokolani u Kaštel Sućurcu.

„Oba kluba imaju ambicija dogodine igrati Premijer ligu pa utakmicu možemo s pravom nazvati derbi kola. Nadamo se vrlo dobroj popunjenosti dvorane jer igraju dva susjedska kluba i sigurno dva u ovom momentu, najkvalitetnija kluba u Dalmaciji. Samo ovi podaci govore da će to biti vrlo dobra i interesantna rukometna predstava“, rekao je direktor kaštelanskog kluba Željko Bujas.

2. kolo:
Buzet – Solin
Ribola Kaštela – Split
Biograd – Mladi Rudar
Kozala – Vodice
Metković 1963 – Hrvatski Dragovoljac
Dubrovnik – Pećine

2. ŽHRL - jug

Druga liga za seniorke starta ovoga vikenda, a već u prvom kolu na rasporedu je dvostruki derbi. Sinj će biti domaćin Splitu, a Marina Kaštela domaćin Dalmatinki. Marina u novu sezonu ulazi oslabljena od prošle godine, dok se Dalmatinka nakon samo jedne sezone u 1. ligi vratila u niži rang. Dalmatinka je prije dvije godine suvereno osvojila ovo prvenstvo pa to žele ponoviti i ove godine. Na putu im stoji Marina koja je posljednjih godina bila na samom vrhu 2. ŽHRL, ali je uvijek u završnici prvenstva ispustila priliku za naslov. Utakmica je u nedjelju u 20 sati u Kaštel Sućurcu u dvorani na Sokolani.

1. kolo:
Hoteli Makarska – Trogir 58
Marina Kaštela – Dalmatinka
Sinj – Split
Orkan – Zadar 1954


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij