hren
 

TRČALO SE KOZJAKOM
Devetu godinu za redom AK Solin organizirao je planinsku utrku Kozjak „In memoriam Ivica Radeljić“, u kojoj su se, trčeći od rive u Kaštel Sućurcu do planinarskog doma Putalj te crkvice Sv. Luke, ogledali seniori, seniorke i juniori.

Lijepo vrijeme poslužilo je natjecatelje, njih nešto manje od 40, koji su startali od starog zvonika na sućuračkoj rivi i trčali dalje asfaltnom stazom, makadamom , vatrogasnim putem i planinarskim putem, stazom dugom 8 km do crkvice Sv. Luke na 762 metra nadmorske visine. Juniori, njih troje, svoju su utrku završili nakon 5,7 km kod planinarskog doma Putalj.

Ukupni pobjednik utrke bio je Zoran Žilić, kojemu je do crkvice Sv. Luke bilo potrebno 45 minuta i 4 sekunde. Drugi je na cilj stigao Josip Barić s vremenom 45.51, a treći Ivo Čupić u vremenu 51.48.
Nakon najbolje trojice na cilj je stigla i najbolja seniorka, Nikolina Šustić, koja je stazu pretrčala za 53.12, a peta ukupno i druga među ženama bila je njena sestra Nataša Šustić, u vremenu 54.15. Trećeplasirana među seniorkama bila je Katarina Kokan s vremenom57.01, koja je u ukupnoj konkurenciji bila sedma.
Najbolji junior bio Karlo Kučinić, kojem je do doma Putalj bilo potrebno  45 min i 7 sekundi.

Ova se utrka bodovala za seniorski planinski kup i juniorski planinski kup, a najbolji po kategorijama dobili su medalje i pehare.
Svečanost dodjele nagrada održana je u domu Putalj, gdje se nakon utrke nastavilo družiti u veselom raspoloženju.

Foto: Ante Majić


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij