NA TROFEJU MARJANA
Ovogodišnji, 6. Judo kup Trofej Marjana, koji se proteklog vikenda održao u Splitu, okupio je 252 mladih judaša u konkurencijama mlađih kadeta i kadetkinja, dječaka i djevojčica te limača, do 16 godina starosti.

JK Kaštela na ovom je natjecanju osvojio pehar za ekipno prvo mjesto, a mladi judaši ovog kluba osvojili su devet zlatnih, tri srebrne i tri brončane medalje.
Judaši JK Dalmacijacement bili su zastupljeni u nešto manjem broju, a osvojili su dva zlata, tri srebra i šest brončanih odličja.

Zlatne medalje osvojili su Bruno Rozga, Toma Batinović, Slavko Škopljanac, Leonarda Butir, Lucija Ilić, Roza Batinović, Martina Tucaj, Nikola Svalina i Ivano Novak iz JK Kaštela, kao i Lana Jerkunica i Laura Kesovija iz JK Dalmacijacement.
Nositelji srebrnih medalja postali su Tea Mišković, Ivano Kulić i Toma Vujić iz JK Kaštela, dok su srebrne medalje pripale judašima JK Dalmacijacement Duji Topiću, Roku Stričeviću i Lei Delić.
S brončanim medaljama kući su se vratili Marino Topić, Vittorio Mihaljević, Lana Delić, Branka Radunić, Vinka Radunić i Gabrijel Tubić Franjić iz JK Dalmacijacement te Vinko Milić, Tonka Hrga i Nika Mujan iz JK Kaštela.
Članovi oba kluba Mate Škopljanac, Luka Ivelja, Lovre Mršić, Nina Serdar, Lorena Pavelin, Melani Radić, Patrik Blažević, Marino Karlović i Ivan Antonio Topić, plasirali su se na neko od petog do sedmog mjesta, a tek manji broj judaša ostao je bez plasmana.


KOMENTARI: