hren
 

U srijedu, 29. studenog na rasporedu je prva polufinalna utakmica odbojkaškog Kupa za seniorke između Kaštela Cemexa i Marine Kaštela.

Dva tjedan nakon dvoboja u prvenstvu kaštelanski derbi vraća se u odbojkaškom Kupu. Prva utakmica na rasporedu je ove srijede, a tko će u uzvrat s povoljnijim rezultatom saznat ćemo s početkom u 20 sati u gradskoj dvorani u Kaštel Starome. Marina Kaštela trenutno je u boljoj formi, jedina dva poraza ove sezone doživjeli su od HAOK Mladosti, dok je ostale utakmice uglavnom pobjeđivala bez izgubljenog seta. Tako je bilo i u prvenstvenoj utakmici protiv Kaštela Cemexa, no Malene su tada u dva seta pružile značajan otpor pokazavši da mogu iznenaditi i jaču ekipu od sebe, iako to, nažalost, nisu uspjele pokazati u zadnjem kolu protiv Mladosti.

Još pri izvlačenju svoje viđenje utakmice dao je trener Marine Milorad Krunić: „Zadovoljan sam ždrijebom, dobro je da nijedna ekipa ne mora putovati. Na kraju je to sve nekako isto, dvije su utakmice i šanse su 50-50, tako da nam je skoro isto koga smo dobili jer je naš cilj jasan.“

Drugi polufinalni par čine Osijek i zagrebačka Mladost.

Polufinale:
Kaštela Cemex – Marina Kaštela
Osijek – HAOK Mladost


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij