hren
 

Nakon što je četiri protekle godine organizirala Božićno-novogodišnji kup za odrasle Udruga za mali nogomet grada Kaštela ove je godine u ova blagdanska vremena po prvi je put organizirala Božićno-novogodišnji Kup grada Kaštela za dječake rođene 2003. godine i mlađe, turnir na kojem su pravo nastupa imale selekcije sedam kaštelanskih mista a kao osma nastupila je ekipa FC Bonito Kaštela za koji su igrali dječaci iz Primorskog dolca. Ekipa Kaštel Starog pobjednik je Dječjeg Božićno-novogodišnjeg kupa grada Kaštela.

Za razliku od prethodnih godina kada se igralo u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom cijeli turnir se ovog puta odigravao u Kaštel Lukšiću na terenu s umjetnom travom S.C. 'Lorosa'. Na jednom mjestu tako su se okupili svi talentirani dječaci tog uzrasta iz svih kaštelanskih Osnovnih škola a nastup je bio besplatan za sve ekipe.

Ekipa Kaštel Starog je na krilima raspoloženog Emanuela Zeca, strijelca sedam pogodaka, bez nekih velikih teškoća plasirala u finale za razliku od njihova protivnika u finalu ekipe Kaštel Lukšić koji su se morali puno više namučiti kako bi došli do finala.

ČETVRTFINALE:
Kaštel Kambelovac – Kaštel Gomilica 1:5 (1:2)
Kaštel Novi – Kaštel Lukšić 2:4 (0:2)
Kaštel Štafilić – FC Bonito 0:1 (0:0)
Kaštel Stari – Kaštel Sućurac 7:1 (2:1)

POLUFINALE:
Kaštel Lukšić -- Kaštel Gomilica 3:1 (0:1)
(M. Osibov 3 – Dav. Varnica)
FC Bonito Kaštela -- Kaštel Stari 0:7 (0:1)
(A. Zec 2, E. Zec 2, Bošnjak 2, Tarabarić)

Finalna utakmica protekla je u izjednačenoj igri obiju ekipa, nakon prvog dijela nije bilo pogodaka da bi početkom nastavka ekipa iz Starog pogocima E. Zeca i Tarabarića povela s 2:0. Najviše što su Lukšićani do kraja utakmice uspjeli napraviti je pogodak Marija Osibova, njegov sveukupno sedmi, za smanjenje rezultata na 2:1. Međutim za nešto više nisu imali snage.

FINALE:
Kaštel Lukšić -- Kaštel Stari 1:2 (0:0)
(Mario Osibov – Emanuel Zec, Josip Tarabarić)

Pobjednička ekipa Kaštel Starog igrala je u sastavu: Luka Petrović, Josip Maretić, Ante Zec, Emanuel Zec, Josip Tarabarić, Antonio Lovrić, Ante Vicković, Mateo Jurić i Antonio Bošnjak.

Lukšićani su igrali u slijedećem sastavu: Jurj Delić, Teo Vladušić, Lovre Katušić, Luka Vujnović, Jakov Gelo, Bruno Osibov, Ante Zekić, Krsto Avramović Mario Osibov.

Sve utakmice sudio je Miro Pruže.

Pehare i medalje pobjedničkoj ekipi iz Starog kao i poraženima u finalu ekipi iz Lukšića dodijelio je Ivo Listeš tajnik Udruge za mali nogomet grada Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij