hren

KRIZA U JEDINOM KAŠTELANSKOM TREĆELIGAŠU
Nogometnom klubu Val iz Kaštel Starog ruže nisu cvjetale prvi dio sezone. Sudeći prema onome što se trenutno događa u jedinom kaštelanskom nogometnom trećeligašu čini se kako je dosadašnja momčad uvenula!

Naime, u zimskom prijelaznom roku veliki egzodus igrača zatekao je upravu kluba pa su tako Val napustili vratari Duvnjak i Dude te igrači Čeko, Pedišić, Repić, Karamarko, Legčević, Šarić, Ljubas, Kovačević, a popis bi uskoro mogao biti i širi. Sad već bivši igrači Vala otišli su u potrazi za boljim klubom, ali i boljim uvjetima jer, prema izjavama nekolicine igrača koji su htjeli ostati anonimni, obećane financijske uvjete klub nije ispunjavao mjesecima. Iz uprave Vala takvu stvar demantiraju te tvrde kako nema mjesta za paniku jer klub radi na pojačanjima:

– Ne znam što je bilo dogovoreno između igrača i predsjednika, ali mislim da su igrači otišli jer su jednostavno htjeli veću plaću. Ovdje je njima plaća redovno stizala. Sad radimo na pojačanjima, dovest ćemo pet-šest drugoligaških igrača, ali trenutno ne bih o imenima – rekao je dopredsjednik kluba Ante Papić.

U međuvremenu traju pripreme, a prije nekoliko dana odgodili su utakmicu protiv sućuračkog Jadrana zbog nedovoljnog broja igrača. Međutim, trener Ante Terze tvrdi da nije riječ o nedostatku igračkog kadra već o spletu okolnosti:

– Odgodili smo utakmicu jer je nekoliko igrača bilo bolesno, drugi su imali obaveze na poslu, na fakultetu i u školi. Trenutno se ekipiramo pa tražimo protivnike za prijateljske susrete. Naš cilj je ostati u ligi jer Val tu pripada. Kaštela zaslužuju trećeligaša i mislim da je klubu i gradu u interesu učiniti sve što je u moći da Val ostane.

A Val je nekoć bio moćan i stabilan trećeligaš. No, od šampionske sezone iz 2013. godine klub se po četvrti put grčevito bori za opstanak kako bi na kraju sezone ipak dočekao bonacu. Kako će se stvari razvijati dalje, ostaje nam da vidimo.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij