hren

Sinoć je na službenoj facebook stranici Mladosti Ribole Kaštela odjeknula prava transfer bomba, trofejni hrvatski odbojkaš Tomislav Čošković novi je igrač šesterostrukog prvaka Hrvatske!

U svojoj dugogodišnjoj karijeri 38-godišnji Čošković igrao je za brojne poznate klubove poput Palerma, Innsbrucka, Rennesa, Lillea, Olympiacosa i Lokomotiv Novosibirska, a najbolje partije pružao je u Turskoj gdje je proveo deset godina igrajući za Fenerbahce i Galatasaray. Tamo je tri godine zaredom bio prvak te je osvojio jedan kup. Sjajne igre u Turskoj donijele su mu tursko državljanstvo pa je posljednjih nekoliko godina nastupao za njihovu reprezentaciju. U Kaštela dolazi kao slobodan igrač.

„Tomislav je izrazito fizički jak unatoč svojim godinama i što je na zalazu karijere. Velika je stvar za naš klub što smo doveli takvog jednog igrača i svi jedva čekaju zaigrati s njim. Dogovor je pao već u prosincu, registrirali smo ga do zadanog roka sredinom siječnja, ali čekali smo da prođe finale Kupa i derbi protiv Mladosti kako bi objavili ovu vijest“, izjavio je trener Mladosti Ivan Rančić.

Čošković će svojim iskustvom sigurno pomoći izrazito mladoj momčadi koja je u lovu na sedmi uzastopni naslov. Osim Čoškovića u klubu je još i njegov vršnjak talijan Francesco Corsini koji je pred povratkom od ozljede.

„Nismo doveli Tomislava kako bi ukrao nekome mjesto. Naša ekipa ima budućnost, a on će mladim momcima sigurno uspjeti pomoći u njihovom rastu. Uvijek je lakše igrati kad imaš jednog takvog iskusnog igrača, uz njega i Corsinija bit ćemo još jači. Obojicu čuvamo za drugi dio natjecanja“, rekao je Rančić.

Kaštelani su tako na sjajan način dali odgovor zagrebačkoj Mladosti koja jače nego ikad napada naslov prvaka. No, titula je još u Kaštelima i Kaštelani je neće ispustiti tako lako.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij