hren

Proteklog tjedna u organizaciji Udruge za mali nogomet grada Kaštela na otvorenom igralištu bivše O.Š. 'Bijaći' u Kaštel Novom odigran je drugi Uskršnji kup grada Kaštela na male branke za dječake rođene 2005. godine i mlađe.

Kao i lani, na 2.Uskršnjem kupu nastupile su ekipe svih sedam Kaštela te kao osma ekipa FC Bonito Kaštela. Sudjelovanje na 1.Uskršnjem Kupu grada Kaštela za sve ekipe bilo je besplatno.
Nakon što su prošle godine 1. Uskršnji kup trijumfirali momci iz Starog, ove godine titulu su osvojili Novljani, teško ali sasvim zasluženo. Sve tri utakmice Novljana bile su napete i neizvjesne do samog kraja što najbolje pokazuju i rezultati njihovih utakmica. U četvrtfinalu Gomiličane su izbacili nakon boljeg izvođenja penala, u polufinalu su vodili veliku borbu sa Sućuranima da bi u finalu pobijedili Lukšićane tek nakon boljeg izvođenja penala.

Pobjednička ekipa K. Novog igrala je u sastavu: Ivan Šimleša, Ivano Rudan, Luka Baković, Zvonimir Bakmaz, Božo Vidović, Berislav Bikić i Nikola Puđa.

ČETVRTFINALE

Kaštel Kambelovac -- Kaštel Lukšić                              2:17 
Kaštel Novi -- Kaštel Gomilica                                       3:1  penali
Kaštel Sućurac -- FC Bonito Kaštela                             2:1  
Kaštel Stari -- Kaštel Štafilić                                          1:3  penali

ZAVRŠNICA

POLUFINALE          Kaštel Sućurac -- Kaštel Novi       1:2
(Jurlin -- Baković, Vidović)

POLUFINALE          Kaštel Štafilić -- Kaštel Lukšić       2:3  penali
(Matić - Mišković)

FINALE                    Kaštel Novi -- Kaštel Lukšić          7:6  penali
(Rudan 2 -- Vranješ 2)

Pehare i medalje finalistima, kako poraženoj ekipi iz Lukšića tako i pobjedničkoj ekipi iz Novog podijelio je Vinko Milić predsjednik Udruge za mali nogomet grada Kaštela.

Sve utakmice odsudio je Miro Pruže.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij