hren
 

JOŠ JEDAN USPJEH
Na završnici školskog prvenstva, održanoj u Poreču, odbojkašice osnovne škole Ostrog iz Kaštel Lukšića, u izuzetno jakoj konkurenciji, zauzele su drugo mjesto i ponijele titulu državnih viceprvakinja za osnovne škole.

Natjecanje u odbojci započelo je u prosincu prošle godine, na gradskim razinama, a u njega je bilo uključeno 318 škola diljem Hrvatske. Ekipa Ostrožica uspješno je prebrodila sve faze natjecanja te se na kraju plasirala među šest najboljih ekipa koje su se u proteklim danima ogledala na završnici u Poreču.

Lukšićanke su u svojoj grupi startale  pobjedom protiv ekipe Vodnjana od 2:0, no onda, zbog nekoliko ozljeda, zabilježile poraz od Ivaneca rezultatom 1:2 u setovima. No, ipak su završile kao prve u grupi te su se u polufinalu našle na drugoj strani mreže od ekipe Zaprešića.
U toj utakmici, Lukšićanke, s prekomandiranom Marinom Rodin sa srednjaka na libera, odigrale su odličnu odbojku i protivnicama nisu dale previše prostora za dokazivanje.
U finalu, koje je napunilo dovranu do posljednjeg mjesta i pred TV kamerama, ponovo im je protivnik ekipa Vodnjana. Unatoč borbenosti i velikoj želji Kaštelanki za pobjedom, Vodnjanke uzvraćaju za poraz na početku natjecanja i titulu pobjednika ostavljaju u Istri.

Unatoč porazu u finalu, Kaštelanke, predvođene trenerom Nebojšom Omašićem, pokazale su vrhunsku odbojku i opravdale naziv Kaštela kao grada odbojke.
Za ekipu Ostrožica igrale su Marina Rodin, Nina Strize, Marta Kačanić, Vukorepa Crna, Marija Vukorepa Bijela, Leonarda Vukadin, Maja višić, Anita Rogulj, Anđela Cikojević, Martina Raca, Ana Ergović i Dora Jurić.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij