hren
 

Ekipa TNT Trogir prvak je Lige pionira za 2018 godinu. Oni su, predvođeni svojim mladim voditeljima Rokom Hrabarom i Brankom Škokićem sasvim zasluženo u finalnoj utakmici pobijedili Padobrance s 3:0 te time zaokružili za njih veoma uspješno ljeto. Treba napomenuti da je ovo treća godina da ekipa TNT Trogir igra Ligu pionira te joj je osvajanje iste bila kulminacija za njih veoma uspješnog ljeta, naime,osim Lige pionira osvojila i dva dječja turnira na Đoli.

Finalna utakmica odigrana je u dinamičnoj i vrućoj atmosferi, pred oko dvjestotinjak gledatelja obje ekipe imale su svoju grupu bučnih navijača koji su ih pratili tijekom cijelog susreta. Mora se priznati da su navijači Trogirske ekipe bili brojniji i dosta glasniji.

Što se tiče same utakmice, mora se priznati da su Trogirani od samog početka dominirali, kao da su više željeli pobjedu. S druge strane njihov protivnik ušao je u susret dosta mlako, prestrašeno, vidjelo se da su preplašeni od važnosti utakmice. Pokretačka snaga trogirske ekipe od samog početka bio je njen najbolji i najefikasniji igrač Branimir Mlačić koji je s dva pogotka u prvom poluvremenu stvorio lijepu prednost svojoj ekipi pred nastavak utakmice. Svi pokušaji Padobranaca u drugom dijelu da postignu barem jedan pogodak razbijali su se o čvrstu obranu Trogirana predvođenu nesavladivim Dujom Matićem na branki. Konačni udarac Padobrancima svojim trećim pogotkom zadao je Branimir Mlačić čime je stavio točku na 'i' te time otklonio svaku dvojbu o konačnom pobjedniku Lige pionira.

Pobjednička ekipa TNT Trogira nastupala je u sastavu: Branimir Mlačić, Marčelo Cicilijani, Ivano Malić, Duje Matić, Marino Nikolić, Bartol Perković, Mladen Kovačić i Dominik Kovačić. Voditelji ekipe bili su Roko Hrabar i Branko Škokić.

Padobranci su igrali u sastavu: Antonio Botica, Gabrijel Vranješ, Lovre Radman, Karlo Čudina, Zvonimir Hrgović i Jure Granić. Ekipu je vodio Ivan Radman.

U utakmici za 3. mjesto Bili lavovi bili su bolji od Amigosa pobjedivši ih s 2:1.

Za 3. mjesto:  Bili lavovi -- Amigosi                   2:1 .(2:0)
Finale:           TNT Trogir -- Padobranci             3:0 .(2:0)

Konačan poredak te nagrađeni na ovogodišnjoj Ligi pionira:

1. mjesto    TNT Trogir
2. mjesto    Padobranci
3. mjesto    Bili lavovi

Najbolji igrač             Branimir Mlačić (TNT Trogir)
Najbolji strijelac         Jakov Đirlić (Wild Boys)
Najmlađi igrač           Josip Dujilović (Šampioni)
Fair play ekipa          Mlade nade

Pehare i medalje najboljim ekipama i pojedincima podijelio je Petar Bogić u ime organizatora Udruge za mali nogomet grada Kaštela.

Svim ekipama koje su igrale zadnjeg dana organizator je osigurao po jednu jumbo pizzu zahvaljujući donaciji Fast fooda 'Gricka' i Konobe 'Intrada'.

Foto: Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij