hren
 

PRIPREME ZA LISTOPAD
Atletski klub Solin desetu godinu zaredom organizira planinsku utrku Kozjak  „In memorian Ivica Radeljić“, koja će se održati 13. listopada u Kaštel Sućurcu, a prijave zainteresiranih sudionika su započele.

Start utrke i ove će godine biti kod starog zvonika na rivi u Kaštel Sućurcu, dok će jedan cilj, za juniore,  biti na planinarskom domu Putalj, a drugi za seniore kod crkvice Sv. Luke na Kozjaku na 762 m n/v. Seniori će tako trčati 8 km, a juniori 5,7 km asfaltom, makadamskim vatogasnim putem i planinarskom stazom, s okrjepom na 3 km. Staza utrke je atraktivna, pregledna i uz prekrasan pogled na Kaštelanski zaljev i Jadransko more.
Ova utrka boduje se za planinski kup i juniorski planinski kup. Osim članova nekog od klubova prijaviti se mogu i ekipe koje nisu registrirane kao sportski klubovi.

Startnina za seniore iznosi 80 kuna, dok juniori trebaju platiti 50 kuna. Za najbolje po kategorijama bit će osigurane medalje, a za najbolje u osnovnim konkurencijama i novčane nagrade.
Spavanje uz rezervacije može se osigurati po dogovoru sa Planinarskim domom Putalj, pozivom na mobitel 098/1318484, kao i s hostelima i hotelima u blizini.
Zainteresirani sudionici prijave trebaju izvršiti putem web stranice www.stotinka.hra prijava mora sadržavati ime i prezime, godinu rođenja, klub i kategoriju.
Uplate startnine treba izvršiti na žiro račun kluba IBAN:2824840081104485592 .U slučaju dolaska trkača  izvan teritorija SDŽ plaćanje se može izvršiti i uplatom na sam dan trke neposredno prilikom preuzimanja broja.

Više informacija može se dobiti na kontakt telefon  098/219 382  iza 15 sati ili putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


KOMENTARI: